Financial Controller

Zoek je versterking van een Financial Controller?

Kan jouw organisatie een enthousiaste Financial Controller gebruiken vanwege groei, strategische heroriëntatie, een uitgevallen werknemer, aankomend project of wat voor reden dan ook? Bluefin denkt graag met je mee! We zijn specialist in de bemiddeling van financials en zijn actief in regio Zuidwest-Nederland. Met 35 jaar gezamenlijke ervaring in de bemiddeling van financials, beschikken wij over de benodigde kennis en inzichten om de beste aansluiting te creëren tussen werk, de Financial Controller kandidaat en werkgever. Gaat je wens uit naar een tijdelijke Financial Controller? Maak dan gebruik van onze interim diensten. Neem contact met ons op om te ontdekken wat Bluefin voor jouw organisatie kan betekenen!

Als Financial Controller op zoek naar een nieuwe uitdaging?

Ben jij een deskundige Financial Controller die van aanpakken houdt en op zoek is naar een nieuwe stap in zijn of haar carrière? Dan nodigen we je graag uit voor een warme introductie bij onze hiring manager. We ontdekken graag hoe jij het verschil gaat maken bij onze opdrachtgevers. Wij bemiddelen zowel in tijdelijke als vaste dienstverbanden. Solliciteer direct!

Aannemen of inhuren? Solliciteren

Financial Controller vacatures

Het matchen van enthousiaste kandidaten met interessante werkgevers geeft ons veel energie. In de 35 jaar dat wij gezamenlijk actief zijn, hebben wij bij verscheidene kandidaten bijgedragen aan de volgende stap in hun carrière. Hierdoor hebben wij een sterk en effectief netwerk opgebouwd waardoor wij je regelmatig in contact kunnen brengen met leuke uitdagingen. Op onze vacature pagina vind je recente Financial Controller vacatures. Staat er niets leuks tussen? Achter de schermen hebben we wellicht nog andere uitdagingen voor je liggen. Neem dus zeker contact met ons op!

Interim Financial Controller worden?

Een voorsprong behalen op de arbeidsmarkt kun je eenvoudig realiseren door aan de slag te gaan als Interim Financial Controller. Doordat je in contact komt met allerlei organisaties en opdrachten, is het duidelijk dat je hiermee je horizon en kennis verbreed. Op onze interim pagina lichten we graag de mogelijkheden toe. Uiteraard zijn wij ook te bereiken per e-mail en telefoon.