Finance recruitment

Finance recruitment kan de oplossing bieden voor jouw personeelsproblemen in finance.

Al decennialang is de finance afdeling van bedrijven moeilijk te voorzien van de juiste arbeidskrachten. Er zijn doorlopend meer vacatures dan gekwalificeerde Financials beschikbaar. Voor het vinden van de juiste finance professionals op de juiste plek, is het daarom aan te raden om het finance recruitment uit te besteden. Hierbij kunnen de ervaren finance recruiters van Bluefin je bij helpen. Waar finance recruitment voor jou een dagelijkse zorg kan zijn die afleidt van je corebusiness, is finance recruitment juist onze corebusiness. Sterker nog: We hebben er zelfs al meer dan 45 jaar ervaring in. In die jaren hebben we de nodige ervaring in de wereld die ‘finance’ heet én hebben we een flink netwerk opgebouwd van finance personeel.

Wij kunnen de missing link zijn in het identificeren, aantrekken en selecteren van gekwalificeerde kandidaten voor jouw financiële functies. Benieuwd naar wat wij voor je kunnen betekenen? Kom eens een kop koffie drinken en gooi een lijntje uit. Of je dat lijntje uiteindelijk binnen hengelt, bepaal je zelf.

Ben je op zoek naar finance executive recruiters?

Onze toegewijde en gespecialiseerde team van finance recruiters staat klaar om de perfecte match te vinden voor jouw financiële leiderschapsposities. Met jarenlange expertise in finance executive recruitment begrijpen we dat het vinden van de juiste executive talenten cruciaal is voor het succes van je bedrijf. Onze grondige screening en selectieprocedures garanderen dat we alleen de meest gekwalificeerde kandidaten presenteren, met de juiste vaardigheden, ervaring en visie om jouw bedrijfsdoelen te realiseren. Oftewel: we gaan niet alleen op zoek naar het een match tussen competenties en verantwoordelijkheden, maar juist ook naar de match tussen persoonlijkheid en bedrijfscultuur, zodat er een duurzame oplossing wordt gevonden voor jouw personeelsvraagstuk.

Of je nu een CFO, CRO, Financial Director of een andere belangrijke financiële positie wilt invullen, we hebben een uitgebreid netwerk van topkandidaten binnen finance. Dus laat ons je helpen in je zoektocht naar de juiste persoon op die vacante plek binnen je bedrijf.

Bluefin is jouw finance recruitment specialist!

Met een bewezen staat van dienst en meer dan 45 jaar ervaring in recruitment in finance begrijpen we de unieke behoeften van de financiële afdeling binnen bedrijven. Of je nu op zoek bent naar een Financial Controller, een CFO, een Financial Analyst of een andere financiële positie, wij hebben het netwerk en de expertise om jou de meest geschikte kandidaten te presenteren.

Als finance recruitment specialist richten we ons niet alleen op het matchen van vaardigheden en ervaring, maar ook op de juiste culturele fit voor jouw organisatie. We geloven in een persoonlijke aanpak, waarbij we de tijd nemen om jouw bedrijfscultuur en -doelen te begrijpen, zodat we Always a good catch creëren.

Zonder al te veel de stijl van ‘wij van wc-eend adviseren wc-eend’ te hanteren, willen we toch één keer zeggen dat jouw recruitment vraagstuk bij ons in goede handen is. Onze recruitment consultants werken op een toegewijde manier, zijn nauwkeurig en communicatief sterk. Het heeft ons geholpen aan een uitstekende reputatie binnen recruitment in finance. Oftewel: niet alleen ‘wij van wc-eend adviseren wc-eend’, maar ook degenen die gebruikgemaakt hebben van onze diensten adviseren ons. Sluit je aan bij die vele tevreden klanten die hun financiële teams hebben versterkt met onze hulp!

Kies voor Bluefin als jouw betrouwbare finance recruitment specialist en zet vandaag nog de volgende stap naar een succesvolle toekomst voor de finance afdeling van jouw bedrijf! Neem contact op en ontdek hoe we samen het verschil kunnen maken.

Contact opnemen

Ben jij op zoek naar interim finance recruitment?

Soms kun je als bedrijf ineens voor een personeelsprobleem staan en niet precies weten hoe je hieruit moet komen. Het kan ook zijn dat je een reorganisatie tegemoet gaat, waardoor veel verschuivingen plaats zullen vinden binnen je finance personeel. Op zo’n moment kan interim finance recruitment de oplossing bieden voor jouw organisatie.

Onze ervaren interim finance recruiters zijn opgeleid om snel en doeltreffend te voorzien in jouw personele behoeften op de financiële afdeling. Of het nu gaat om projecten, tijdelijke vervangingen of specifieke uitdagingen, ons uitgebreide netwerk van ervaren finance professionals – zowel interim, op basis van zzp of in een vaste aanstelling – staat voor je klaar. We richten ons op het zorgvuldig matchen van de juiste vaardigheden én persoonlijkheden met de gevraagde competenties in de vacature én de bedrijfscultuur, om ervoor te zorgen dat de door hen aangetrokken finance professionals naadloos integreren in jouw organisatie.

Wil jij meer weten over wat interim finance recruitment voor jou kan doen?

Mail of bel ons voor een afspraak

Bluefin – Always a good catch

Misschien is het inmiddels duidelijk, maar we willen het toch nog een keer benadrukken: wij hanteren een persoonlijke aanpak en die stelt ons in staat om niet alleen de juiste kwalificaties te matchen, maar ook de perfecte culturele fit voor jouw organisatie te vinden. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe onze manier van finance recruitment jouw bedrijf kan versterken met de best passende medewerkers voor jouw financiële afdeling. Met Bluefin heb je in ieder geval: Always a good catch.

Voeg Bluefin toe aan je netwerk
laurenswautersbusinessconsultantbluefinuit

Vragen? Laurens helpt je graag verder!