Senior Controller RA/RC (80-90k) in 's-Hertogenbosch

Ben jij de uitblinker die we zoeken?

vervallen
Werving & Selectie

Vacature details

Locatie 's-Hertogenbosch
Uren 40
Opleiding Universiteit (WO)

Jij gaat aan de slag op de afdeling Business Control. Als Senior Business Controller adviseer je het management en begeleid je besluitvorming op tactisch en strategisch niveau. In deze functie doe je dat voor de afdelingen ICT en Finance en ben je de programma controller voor een aantal grote projecten die de energietransitie mogelijk maken door het verbeteren van forecasting mogelijkheden


De uitdaging

De grootste uitdaging zit in het verenigen van de business plannen enerzijds met de focus op efficiëntie anderzijds. Aan ideeën voor het grijpen van kansen of het aanpakken van problemen of ontwikkelingen geen gebrek, maar in je rol van “bedrijfseconomisch geweten” moet je daarbij altijd oog hebben voor of de kosten opwegen tegen de voordelen (financieel, maar vaak ook niet-financieel). Vanuit ICT vindt er samen met de business momenteel een implementatie plaats naar sturing op waardeketens o.b.v. de Agile-werkijze. Dit beidt mooie kansen in financiële vraagstukken rondom portfolio management, waardeketensturing en daarmee ook mogelijkheden tot ontwikkeling van jezelf. In deze rol zijn daarbij aspecten als samenwerken, in verbinding staan met je omgeving en sterk in je schoenen staan van groot belang!

Samengevat werk je als Senior Business Controller voornamelijk binnen de volgende vakgebieden managementondersteuning en -advies, riskmanagement, planning & control, informatievoorziening en business cases. 

FUNCTIE-EISEN

Gezien de senioriteit van deze functie zijn we op zoek naar iemand met:

 • Een afgeronde WO-opleiding (bedrijfskunde of bedrijfseconomie);
 • Bij voorkeur een opleiding RA of RC;
 • Minimaal 5 jaar werkervaring als Business Controller of Accountant; 
 • Kennis van risk management.

De opdrachtgever zoekt iemand die in staat is om op verschillende niveaus te communiceren. Daarnaast verwachten ze dat je de business weet te challengen én de brug weet te bouwen tussen Business en Finance. Met al deze stakeholders weet jij door jouw manier van communiceren je doelen te bereiken. Daarnaast werk je proactief, zoek je naar risico’s en kansen en maak je de consequenties voor de langere termijn inzichtelijk. Adviserend om tafel zitten met het management is jou niet vreemd en je beschikt over een drive om zaken aan te pakken.


Over de opdrachtgever

De afdeling Finance staat voor een betrouwbare financiële verantwoording en het continu verbeteren van de besturing en beheersing van het bedrijf. De afdeling bevat meer dan 100 FTE  en is opgebouwd uit diverse subafdelingen.

Aanbod

Dit mag je verwachten:  

 • Een bruto maandsalaris tussen de € 5.000,- en € 7.000,- op basis van 40 uur per week. Dit is inclusief 10% persoonlijk budget en 10,7% dertiende maand. Je kunt deze budgetten flexibel inzetten, bijvoorbeeld voor extra verlofdagen.  
 • 8% vakantiegeld over je bruto jaarsalaris.  
 • Ze dragen 70% bij aan je ABP Keuzepensioen.  
 • Je krijg een smartphone en laptop of tablet die je ook privé mag gebruiken. 
 • De mogelijkheid om je werkweek flexibel in te delen. Ze vinden een goede balans tussen werk en privé namelijk belangrijk. 
 • Een jaarlijks vitaliteitsbudget van € 500,-. Bijvoorbeeld voor een sportabonnement of advies van een voedingscoach. 
 • Een kilometervergoeding en een mobiliteitskaart met een 1e klas ov-abonnement.  
 • Alle ruimte om jezelf verder te ontwikkelen. Dat is voor de opdrachtgever namelijk een topprioriteit. Dus wil je een opleiding of cursus volgen, dan is de kans groot dat we de kosten voor hun rekening nemen.

Voordelen van solliciteren via Bluefin

Wat bieden wij jou?

 • Wij verzorgen een warme introductie bij de klant
 • We kunnen je alles vertellen over de cultuur
 • Actieve begeleiding bij het sollicitatieproces
 • Hulp bij je contractonderhandelingen 

En is deze rol uiteindelijk niet de ideale match voor jou dan hebben we nog veel meer procedures waar we jou als kandidaat in mee kunnen nemen.

Jouw contactpersoon

Je kunt bereiken via: