Project Controller

Ben jij de uitblinker die we zoeken?
vervallen
Interim
Vacature details
Locatie Vlissingen
Uren 40

Interim Projectcontroller (3-6 mnd, Zeeland)

Onze opdrachtgever ontwikkelt en produceert innovatieve technologieën op maat.

Door de verwachte groei in de orderportefeuille zijn wij op zoek naar een Senior Projectcontroller met minimaal 5 jaar ervaring als Projectcontroller van grote projecten in de maak industrie, bij voorkeur kapitaalgoederen. 

Als interim Projectcontroller ben je verantwoordelijk voor het opzetten en bewaken van de gehele projectadministratie van complexe technische projecten. Projecten zijn langlopend en daardoor is het cruciaal dat de projectcontroller continue de steun en toeverlaat is en de financiele verslaglegging van de projecten verzorgt. Het team is een onmisbare schakel in het proces op het gebied van budgetteren, analyseren, administreren en bewaken van de cashflows, bedrijfsprocessen, risico's en contractmanagement.

Gevraagd

  • HBO/WO werk- en denkniveau;
  • 
Minimaal 5 jaar ervaring met projectcontrol (internationaal) in complexe kapitaalintensieve projecten. Bijvoorbeeld in de infrastructuur;
  • 
Ervaring in internationale omgevingen;

  • Goede beheersing van de Engelse taal;

  • Stevige sparringspartner.

Voordelen van solliciteren via Bluefin

Bluefin Financials - specialist in bemiddeling van financials in Zuidwest-Nederland op HBO/ WO nivo. Door de verwachte groei in de orderportefeuille van opdrachtgever gevraagd Interim Senior Projectcontroller met minimaal 5 jaar ervaring in grotere infrastructurele projecten. HBO/ WO projectcontrol.

Jouw contactpersoon

Otto Krijnen

Partner
ottokrijnenmanagingpartnerbluefinut.png
Je kunt Otto bereiken via: +31 6 50482716 Stuur Otto een e-mail