Project Controller

Ben jij de uitblinker die we zoeken?
Werving & Selectie
Vacature details
Locatie Vlissingen
Uren 40

Vacature Senior (Project) Controller (Permanent/ Zeeland, 70-80k)

Door de verwachte groei in nieuwe projecten zijn wij op zoek naar een Senior Projectcontroller met minimaal 5 jaar ervaring in het control van grote projecten in de maak industrie, bij voorkeur van kapitaalgoederen. Verantwoordelijk voor het opzetten en bewaken van de gehele projectadministratie van complexe technische projecten. 

Onze opdrachtgever ontwikkelt en produceert innovatieve technologieën op maat. Projecten zijn langlopend en daardoor is het cruciaal dat projectcontrollers continue de steun en toeverlaat zijn en de financiële verslaglegging van de projecten verzorgen. Het team is een onmisbare schakel in het proces op het gebied van budgetteren, analyseren, administreren en bewaken van de cashflows, bedrijfsprocessen, risico's en contractmanagement.

Voordelen van solliciteren via Bluefin

Bluefin Financials - specialist in bemiddeling van financials in Zuidwest-Nederland op HBO/ WO nivo. Door de verwachte groei in de orderportefeuille van opdrachtgever gevraagd Senior Projectcontroller met minimaal 5 jaar ervaring in grotere infrastructurele projecten. HBO/ WO projectcontrol.

Direct solliciteren op deze functie
Solliciteren met CV Solliciteren zonder CV Solliciteren via LinkedIn

Door jouw CV te uploaden kunnen we je optimaal koppelen aan de leukste opdrachtgevers met finance professionals vacatures.

Jouw contactpersoon

Otto Krijnen

Managing partner
ottokrijnenmanagingpartnerbluefinut.png
Je kunt Otto bereiken via: +31 6 50482716 Stuur Otto een e-mail