Project Controller - Byldis

Ben jij de uitblinker die we zoeken?
vervallen
Werving & Selectie
Vacature details
Locatie Veldhoven
Uren 40

Voor onze opdrachtgever Byldis zijn wij exclusief op zoek naar een Project Controller. Byldis is de leidende speler in de prefab bouwwereld in Noordwest Europa, met ruim 325 vakkundige medewerkers, een omzet van 100 miljoen euro en verkoopkantoren in Nederland en Engeland. 


De functie

Als project controller ben je verantwoordelijk voor de opvolging en bewaking van projectkosten. In overleg met de projectmanagers bereid je de projectkostenbewaking voor en stel je management summaries op om maandelijks het management te kunnen informeren over de resultaatontwikkeling van de projecten. Tevens bespreek je de cashflow ontwikkeling van alle lopende projecten met de projectmanagers en de verkregen inzichten neem je mee in de totale liquiditeitsprognose van Byldis, welke je wekelijks toelicht aan het management.


Met betrekking tot cashmanagement houd je je onder andere bezig met het uitzetten van acties om vereiste documenten voor facturatie te verkrijgen, wat voor de Engelse projecten betekent dat je applications for payment opstelt. Je zorgt ervoor dat openstaande facturen ook daadwerkelijk betaald worden en je inventariseert wekelijks de benodigde crediteurenbetalingen om de betalingsbatch te kunnen samenstellen, binnen de ruimte van de opgestelde liquiditeitspositie.


De competenties


Je hebt een vlotte, energieke en gedreven houding en je bent een echte sparringpartner en verbinder. Je hebt sterke communicatieve vaardigheden, waarbij organisatiesensitiviteit, overtuigingskracht en inlevingsvermogen essentieel zijn. Met een frisse en vernieuwende blik weet je draagvlak te creëren en de organisatie in beweging te krijgen. Je hebt een sterk analytisch vermogen, met een praktische invalshoek. Je bent in staat om knopen door te hakken, keuzes te maken en direct actie te ondernemen.


De vereisten

Je beschikt over minimaal HBO werk- en denkniveau, met een bedrijfseconomische achtergrond en je hebt relevante werkervaring met soortgelijke werkzaamheden en projectcontrol. Een zeer goede kennis van Excel is vanzelfsprekend in deze rol. Kennis van Afas en ISAH ERP, maar ook affiniteit met productieprocessen en IT is een pré. Het spreken en schrijven van de Engelse taal is voor jou geen probleem.


Interesse? Neem vandaag nog contact met mij op! n.lokers@bluefin.nl / +316 42776733

Voordelen van solliciteren via Bluefin

  • Wij verzorgen een warme introductie bij de klant
  • We kunnen je alles vertellen over de cultuur
  • Actieve begeleiding bij het sollicitatieproces
  • Hulp bij je contractonderhandelingen 

En is deze rol uiteindelijk niet de ideale match voor jou dan hebben we nog veel meer procedures waar we jou als kandidaat in mee kunnen nemen.

Jouw contactpersoon

Nick Lokers

Business Consultant
nicklokersbusinessconsultantbluefinuit.png
Je kunt Nick bereiken via: +31 6 42776733 Stuur Nick een e-mail