Interim Finance Professional (starter) in Randstad

Ben jij de uitblinker die we zoeken?

vervallen
Bluefin Intern Vacature

Vacature details

Locatie Randstad
Uren 40

Eindelijk, daar is-ie dan; de startersfunctie waar jij eindelijk jouw theoretische kennis in de praktijk kan brengen als interim Finance Professional!

Je bent een startende Financial. Net afgestudeerd, of met 1 tot 2 jaar ervaring. Je bent nog zoekende welke richting je op wil - Financial Controller, Business Controller of misschien toch een andere financiële rol. Je wil je zo breed mogelijk ontwikkelen en ervaring opdoen in diverse omgevingen - van productie tot logistiek en werken op bereisbare afstand, maar vooral... leren. 

Leren door versneld ervaring op te doen op verschillende plaatsen maar dan wel met de juiste begeleiding en ondersteuning. Leren ook op basis van een Persoonlijk Ontwikkelingsplan gericht te werken aan je ontwikkeling. Ontwikkeling door gerichte inzet van opleidingen op individuele basis, onze eigen 2-jarige Academy richting Finance- en/ of Business Control (post-HBO). Maar ook verdieping in ondermeer PowerBI/ Tableau/ QlikSense of MS Excel en management trainingen & opleidingen voor Permanente Educatie (PE-punten / PE-uren).

Energie overhouden voor leuke dingen doe je door je tijd slim te besteden. En volgens ons doe dat onder andere door zo min mogelijk tijd aan reistijd te besteden. Daarom werken wij regionaal bij Bluefin.

Het interim werk is divers, opdrachten duren tussen de 6-9 maanden. Je kijkt in een hoop 'keukens' - en dat met een vast contract bij Bluefin.

Jouw profiel 

  • Je hebt een opleiding op HBO-of WO niveau in administratieve en/of bedrijfseconomische richting;
  • Je houdt van afwisseling in werkzaamheden en in werkomgeving;
  • Je bent goed thuis in Excel en ERP systemen;
  • Je bent resultaatgericht en probleemoplossend;
  • Je bent flexibel en houdt van een uitdaging;
  • Je hebt de ambitie om je verder te ontwikkelen in je vakgebied binnen verschillende branches in de regio.

Een goed arbeidsvoorwaardenpakket is een absolute vereiste. Een goed salaris, goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een auto van de zaak, een persoonlijk studiebudget, deelname aan onze Academy en ruimte voor plezier naast het werk. Work hard Play hard is ons motto!

En ons DNA? Nieuwsgierig geworden en ook een plek verdienen in de 'wall of finance?', neem voor meer informatie contact op met Roald Rommens of Wouter Proost.

Voordelen van solliciteren via Bluefin

Wat bieden we jou?

  • Duidelijke open afspraken
  • Snelle ondersteuning
  • Goede klantrelaties

Jouw contactpersoon

Emil Vleghels

Bluefin Ambassador
emilvleghelscorporaterecruiterbluefin
Je kunt Emil bereiken via: +31 642927352 Stuur Emil een e-mail