Interim Finance Professional (ervaren) Randstad in Randstad

Ben jij de uitblinker die we zoeken?

vervallen
Interim

Vacature details

Locatie Randstad
Uren 40

Met jouw talent en schat aan ervaring kun je veel waarde voor onze opdrachtgevers toevoegen als ervaren interim Finance Professional!

Je bent Financial met een aantal jaar ervaring. Je hebt al snel het idee dat je ergens op de winkel past. Prima natuurlijk zo'n baan, maar niet voor jou. Je weet nu al dat je na de Coronatijd minder tijd kwijt wil zijn aan reizen. Jij wil verder, werken in wisselende omgevingen, werken aan verschillende opdrachten, werken op bereisbare afstand en vooral... leren. 

Leren door versneld ervaring op te doen op verschillende plaatsen maar dan wel met de juiste begeleiding en ondersteuning. Leren ook op basis van een Persoonlijk Ontwikkelingsplan gericht te werken aan je ontwikkeling. Ontwikkeling door gerichte inzet van opleidingen op individuele basis, onze eigen 2-jarige Academy om je skills te verbeteren als Finance- of Business Controller. Maar ook  verdieping in ondermeer PowerBI/ Tableau/ QlikSense/ MS Excel en management trainingen & opleidingen voor Permanente Educatie (PE-punten / PE-uren). 

Energie overhouden voor leuke dingen doe je door je tijd slim te besteden. En volgens ons doe dat onder andere door zo min mogelijk tijd aan reistijd te besteden. Daarom werken wij regionaal bij Bluefin. 

Jouw profiel 

 • Je hebt een opleiding op HBO-of WO-niveau in administratieve en/of bedrijfseconomische richting en je hebt minimaal 3 jaar werkervaring in control, accountancy of een financieel-administratieve functie;
 • Je houdt van afwisseling in werkzaamheden en in werkomgeving;
 • Je bent goed thuis in Excel en ERP systemen;
 • Je bent resultaatgericht en probleemoplossend;
 • Je bent flexibel en houdt van een uitdaging;
 • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden, je bouwt aan relaties en je hebt commercieel gevoel;
 • Je hebt de ambitie om je verder te ontwikkelen in je vakgebied binnen verschillende branches in de regio;
 • Je bent woonachtig in de omgeving van Breda, Tilburg, Dordrecht, Bergen op Zoom of Goes.

Een goed arbeidsvoorwaardenpakket is een absolute vereiste. Een goed salaris, goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een auto van de zaak een persoonlijk studiebudget en deelname aan onze Academy en ruimte voor plezier naast het werk. Work hard Play hard is ons motto!

En ons DNA? Nieuwsgierig geworden en ook een plek verdienen in de 'wall of finance?', neem voor meer informatie contact op met Roald Rommens of Wouter Proost

Voordelen van solliciteren via Bluefin

Wat bieden wij jou?

 • Duidelijke open afspraken
 • Snelle ondersteuning
 • Goede klantrelaties

Jouw contactpersoon

Emil Vleghels

Bluefin Ambassador
emilvleghelscorporaterecruiterbluefin
Je kunt Emil bereiken via: +31 642927352 Stuur Emil een e-mail