Head of Financial Control in Oosterhout NB

Ben jij de uitblinker die we zoeken?

vervallen
Werving & Selectie

Vacature details

Locatie Oosterhout NB
Uren 40

Heb jij ervaring als head of financial control en wil jij je kennis en ervaring gebruiken binnen een ondernemende organisatie die constant in ontwikkeling is? Ben jij op zoek naar een organisatie waar je jezelf kunt blijven ontwikkelen? Dan is deze de rol voor jou. 

Head of Financial Control - Oosterhout 

Onze relatie heeft meer dan 130 moderne, goed uitgeruste tandartspraktijken in Nederland en België. Bij de organisatie werken bijna 2.500 tandheelkundige professionals die jaarlijks meer dan 600.000 patiënten voorzien van kwalitatieve mondzorg met optimale service en gemak. Zij hebben de ambitie om de eerste keuze te zijn voor zowel patiënten als tandheelkundige professionals.

Daarom investeren zij in innovaties en wordt er gebruik gemaakt van moderne technologieën en implementeren zij digitale workflows ten behoeve van de patiënten en praktijkteams. Zij behoren tot een van de grootste dentale zorgverleners van Europa, met meer dan 800 tandartspraktijken in 11 Europese landen hebben zij ruim 13.000 collega’s werken.

In deze rol rapporteer je direct aan de CFO Benelux. Je werkt daarnaast samen met het finance team, operations, integratie en directie. 

Wat houdt de functie in?

De gezamenlijke doelstelling is om zorg te dragen voor een betrouwbare en tijdige administratie van diverse BV’s binnen de groep. Als Head of financial control ben je samen met je team verantwoordelijk voor het correct verwerken van complexe transacties zoals;Acquisitie boekingen, voorzieningen, doorbelastingen en VPB/BTW. Je bent verantwoordelijk voor de maand-, kwartaal- en jaarafsluiting en doet rapportages vanuit de financiële administratie (capex, onboarding). Daarnaast kom je met verbeterprocessen en stuur je het team aan. 

Je bent tevens verantwoordelijk voor de bewaking van interne processen zoals het inrichten van het kasboek, zorgen voor juiste inrichting autorisatieflow, bewaken van het voorraadproces, beoordelen van saldibalansen, ongeoorloofde betalingen en instrueer je onze tandartspraktijken. Je verzorgt de opmaak en controle van de balansdossiers. Je bent in staat een analyse te maken van de grootboekrekening ten behoeven van de interne rapportage aan de directie. Je kan gevolgen van acties inschatten en hierop anticiperen.

Wat wordt je geboden:

 • Je komt te werken bij de grootste mondzorg organisatie in Nederland met internationale ambities, waar je in een informele sfeer samenwerkt aan gezamenlijke doelen
 • Salaris dat passend is bij de relevante ervaring die je meeneemt (afhankelijk van ervaring rondom 100.000,- / 130.000 bruto per jaar incl. vakantiegeld)
 • Pensioenregeling, 25 vakantiedagen, reiskostenvergoeding, telefoonvergoeding 
 • Ontwikkeling- en bijscholing mogelijk via onze Colosseum Dental Academy

Wie zoeken wij?

Voor deze functie zoeken we een persoon die proactief en probleemoplossend kan werken en onder strikte deadlines kan werken. Wat we daarbij belangrijk vinden:  

 • Relevante afgeronde WO opleiding (RA of RC achtergrond)
 • Accuraat en procesgericht met analytisch denkvermogen
 • Flexible opstelling en een echte people manager
 • Bij voorkeur meerdere jaren ervaring binnen een complexe, veelzijdige organisatie
 • Goede communicatieve vaardigheden in de Nederlandse en Engelse taal
 • Kennis van MS Office, met nadruk op Excel en bij voorkeur kennis van systemen zoals, Twinfield, Exact, Basecone, D365.

Voordelen van solliciteren via Bluefin

Wat bieden wij jou?

 • Wij verzorgen een warme introductie bij de klant
 • We kunnen je alles vertellen over de cultuur
 • Actieve begeleiding bij het sollicitatieproces
 • Hulp bij je contractonderhandelingen 

En is deze rol uiteindelijk niet de ideale match voor jou dan hebben we nog veel meer procedures waar we jou als kandidaat in mee kunnen nemen.

Jouw contactpersoon

Tanja Kalkman

Manager Interim
tanjakalkmanmanagerrecruitmentbluefin
Je kunt Tanja bereiken via: +31 6 21691426 Stuur Tanja een e-mail