Financial Controller in Goes

Ben jij de uitblinker die we zoeken?

vervallen
Werving & Selectie

Vacature details

Locatie Goes
Uren 40

Voor een van onze klanten in het Zeeuwse Goes zijn wij op zoek naar een Financial Controller. Het gaat om een van de grootste leisure organisaties van Europa: de Roompot. Sterk groeiende organisatie met ambitieuze plannen om Europa's grootse aanbieder te worden van vakantie huizen.

De afdeling Financial Control is verantwoordelijk voor de maandelijkse consolidatie van alle bedrijfsonderdelen, het opstellen en analyseren van diverse rapportages voor interne en externe stakeholders. Zo verzorgen ze naast de maandelijkse management rapportages en de jaarverslagen, ook diverse rapportages voor de operatie. Deze rapportages zorgen enerzijds voor kostenbeheersing, resultaat maximalisatie en cashmanagement en anderzijds voor optimalisatie van processen en rapportages van Roompot Group. 

Als financial controller op de afdeling Financial Control draag je bij aan de verschillende processen binnen de afdeling. Je speelt een key rol bij het consolideren van de groepscijfers van een groot aantal entiteiten. Daarnaast ben jij bezig met het opstellen van maandrapportages en jaarrekeningen. Tenslotte buig jij je over onderwerpen als forecasting/begrotingen en diverse wekelijkse voortgangsrapportages.

We zijn op zoek naar iemand die graag zijn/haar tanden zet in het verstrekken en verbeteren van verschillende rapportages. Jij hebt een proactieve houding en zet zowel gevraagd als ongevraagd jouw kennis in om rapportages en processen te verbeteren. Een teamspeler met voldoende zelfstandigheid en verantwoordelijkheid. Verder is belangrijk: 

 • Na het afronden van je hbo of wo in de richting van bedrijfseconomie of accountancy heb je minimaal 5 jaar ervaring opgedaan in een dynamische onderneming waar je te maken hebt gehad met meerdere bedrijfsonderdelen;
 • Jij hebt ervaring met consolidatie en groepsrapportages, ervaring met Lucanet is een pré;
 • Excel heeft geen geheimen voor jou;
 • Ervaring met Power-BI omgeving is een pre en hebt een gezonde interesse in vooruitgang en nieuwe ontwikkelingen.
 • Goede beheersing Engels in woord en schrift.
 • Jij bent analytisch en hebt oog voor detail;
 • Jij gaat doelgericht én oplossingsgericht te werk.

Interesse? Kom dan vandaag nog met mij in contact! 06-45302916 of mail je CV naar l.wauters@bluefin.nl

Voordelen van solliciteren via Bluefin

Wat bieden wij jou?

 • Wij verzorgen een warme introductie bij de klant
 • We kunnen je alles vertellen over de cultuur
 • Actieve begeleiding bij het sollicitatieproces
 • Hulp bij je contractonderhandelingen 

En is deze rol uiteindelijk niet de ideale match voor jou dan hebben we nog veel meer procedures waar we jou als kandidaat in mee kunnen nemen.

Jouw contactpersoon

Laurens Wauters

Managing Business Consultant
laurenswautersbusinessconsultantbluefinuit
Je kunt Laurens bereiken via: +31 6 45302916 Stuur Laurens een e-mail