Controller Hoofdkantoor

Ben jij de uitblinker die we zoeken?
vervallen
Werving & Selectie
Vacature details
Locatie Midden-Brabant
Uren 40
Opleiding HBO

Voor onze klant, een marktleider in zijn sector, werven wij een Controller ter uitbreiding van het Finance team op het hoofdkantoor. In deze functie ben je de rechterhand van de Group Controller en CFO en daarom vervul je een cruciale rol binnen de organisatie.

 

Verantwoordelijkheden

In deze rol ben je met je team verantwoordelijk voor de financiële maand- kwartaal en jaarafsluiting, in samenwerking met je team. Ook ben je verantwoordelijk voor de consolidatie van een groot aantal dochterondernemingen, en bouw je de consolidatietools verder uit.


Een ander belangrijk element is het managen van de cashflows/treasury binnen de onderneming, en ga je directie- en managementleden binnen de organisatie op dit gebied adviseren en managen.
Verder ondersteun je de board met allerhande analyses en rapportages, en werk je mee aan het verder professionaliseren van werkprocessen en tools.

 

Profiel

Wij zijn voor deze rol op zoek naar een kandidaat met een afgeronde WO/HBO-opleiding in Finance. Bij voorkeur heb je een aantal jaar ervaring opgedaan in de accountancy. Daarnaast heb je minimaal 5-10 jaar relevante werkervaring opgedaan, het liefst in een (middel-) grootbedrijf of multinational.


Wij zijn op zoek naar een communicatief vaardige en ambitieuze kandidaat die sterk in zijn of haar schoenen staat. Verder hou je van een uitdaging om je bijvoorbeeld vast te bijten in financieel complexe kwesties.


De salarisindicatie ligt tussen de EUR 4.000,- en EUR 5.500,- bruto per maand, afhankelijk van opleiding en ervaring.

Voordelen van solliciteren via Bluefin

  • Wij verzorgen een warme introductie bij de klant
  • We kunnen je alles vertellen over de cultuur
  • Actieve begeleiding bij het sollicitatieproces
  • Hulp bij je contractonderhandelingen 

En is deze rol uiteindelijk niet de ideale match voor jou dan hebben we nog veel meer procedures waar we jou als kandidaat in mee kunnen nemen.

.

Jouw contactpersoon

Stijn van Opstal

Business Consultant
stijnvanopstalbusinessconsultantbluefinuit.png
Je kunt Stijn bereiken via: +31 6 31949461 Stuur Stijn een e-mail