Controller

Ben jij de uitblinker die we zoeken?
Werving & Selectie
Vacature details
Locatie Breda
Uren 40

vacature Business Analyst (Permanent, Breda)

Gezonde internationale speler actief in de logistieke dienstverlening. 

Als Business Analyst maak je onderdeel uit van het team dat zorgt voor de financiele rapportage en het verstrekken van financiele stuurinformatie. Specifiek in deze rol ondersteun en adviseer je diverse vestigingen met de focus op België en Luxemburg. Kennis van de Franse taal is dank ook een ‘must’. Je bent verantwoordelijk voor de opvolging van de budgetten van de regio’s en je bewaakt, analyseert en garandeert de kwaliteit en tijdigheid van alle financiële rapportages, projecten en budgetten, zowel intern als extern.

Gevraagd

  • HBO werk- en denkniveau, bij voorkeur in de bedrijfseconomische richting;
  • Sterk analytisch vermogen;
  • Kennis van MS Office en dan met name MS Excel;
  • Goede beheersing van in ieder geval het Engels en de Franse taal;
  • Enkele jaren ervaring in een financieel analisten rol in een internationale omgeving.

De ideale kandidaat weet zich staande te houden om te opereren in een bijzonder ‘spanningsveld’ tussen de interne- en externe klanten. Tactisch inzicht en persoonlijk contact zijn van essentieel belang. 

Onze opdrachtgever biedt een prima maandsalaris met een 13e maand en een aantrekkelijke winstdeling. 24 Vakantiedagen en 13 ADV, en openstaand voor een tegemoetkoming van studiekosten in gerichte opleidingen.

Voordelen van solliciteren via Bluefin

Bluefin Financials - specialist in bemiddeling van financials in Zuidwest-Nederland op HBO/ WO nivo. Gezonde internationale speler actief in de logistieke dienstverlening in Breda. Als Business Analyst maak je onderdeel uit van het team dat zorgt voor de financiele rapportage en het verstrekken van financiele stuurinformatie.

Direct solliciteren op deze functie
Solliciteren met CV Solliciteren zonder CV Solliciteren via LinkedIn

Door jouw CV te uploaden kunnen we je optimaal koppelen aan de leukste opdrachtgevers met finance professionals vacatures.

Jouw contactpersoon

Otto Krijnen

Managing partner
ottokrijnenmanagingpartnerbluefinut.png
Je kunt Otto bereiken via: +31 6 50482716 Stuur Otto een e-mail