Ben je in Breda op zoek naar een Business Controller vacature?

Weet jij in te spelen op de meest actuele trends en sta jij graag aan de start van een verbeteringsproces m.b.t. planning en budgettering? Kies voor Bluefin en je krijgt toegang tot ons uitgebreide netwerk van profit en non-profit organisaties. Binnen Bluefin beschikken we gezamenlijk over ruim 35 jaar ervaring in het matchen van Finance Professionals met het werkveld. Bluefin gaat tot het uiterste om jou te matchen aan de geschikte Business Controller vacature waar jij je ambities kunt waarmaken. Kom met ons in contact en laat ons kennis maken met jouw kwaliteiten.

Introduceer jezelf Vaste financiële vacatures

Aan de slag gaan als interimmer. Iets voor jou?

Naast onze Business Controller vacature in Breda, bieden we je ook de mogelijkheid om als interimmer aan de slag te gaan voor onze partners. Ook ZZP’ers stellen wij graag voor aan ons netwerk. Als interimmer doe je veel veelzijdige ervaring op bij bedrijven in allerlei sectoren. Bekijk de interim pagina voor meer informatie. Je kunt natuurlijk ook gewoon contact met ons opnemen.

Vacature voor business controller in Breda

Heb jij ervaring met het uitvoeren van bedrijfseconomische analyses en wil je graag aan de slag met het uitzetten van het nieuwe beleid van één van onze opdrachtgevers? Reageer dan nu op de vacature van Business Controller bij Bluefin te Breda. Ben jij de toekomstige spin in het web als het aankomt op procesverbetering? Kom dan langs voor een persoonlijk gesprek zodat we kennis kunnen maken met jouw kwaliteiten en wensen. Hiernaast kijken wij van Bluefin Breda naar je persoonlijkheid en ambities zodat we de beste Vacature Business Controller voor jou kunnen vinden in ons netwerk. Bekijk onze actuele vacatures.