INTRODUCING RECRUITMENT CONSULTANT SUZAN

Op maandag 1 oktober hebben wij onze nieuwe Recruitment Consultant begroet met een hartelijk welkom. Suzan Westenberg zal zich vanaf nu keihard inzetten om de recruitment tak van Bluefin verder vorm te geven.  

suzan inwerken bij bluefin

Suzan als gesprekspartner 

Ben jij net afgestudeerd aan een economische opleiding en lijkt het je heel wat om je opgedane skills om te zetten in een daadwerkelijke meerwaarde voor een van onze klanten? Grote kans dat je tijdens je sollicitatieprocedure te maken krijgt met Suzan. Momenteel is ze nog bezig met haar inwerktraject, maar binnenkort zal zij samen met Wouter optrekken bij het recruitment van Bluefin.

Voor onze klanten en opdrachtgevers is er ook goed nieuws, zij zullen kunnen profiteren van de expertise en ervaring die Suzan van buiten de branche meebrengt. Zo kunnen wij voor een nog betere dienstverlening zorgen, die aansluit op de wensen van jouw bedrijf.

 

Suzan op het kantoor

 

Suzan heeft laten zien dat ze het echte Bluefin-DNA bevat. Ze is warm, persoonlijk en doet alles voor de klik tussen bedrijf en professional. Daarbij voorziet ze de organisatie van een frisse en positief kritische blik.

Ze zal ook zorgen voor een nieuwe wind binnen het kantoor van Bluefin. Er zijn meerdere dames actief binnen ons bedrijf, maar het kantoor was tot nu toe ‘men only’. Dan wordt al die mannenpraat over bier, Formule 1 en voetbal toch eens een keertje doorbroken.

Met Suzan denken wij ‘the best catch’ te hebben binnengehaald en we gaan ervan uit dat ze zich snel op haar plek voelt. We wensen haar heel veel plezier en succes tijdens deze nieuwe uitdaging!

 

Lijkt het jou ook leuk om te werken bij een bedrijf dat staat voor hoge kwaliteit en waar je carrière kunt maken als doorpakker of vastbijter? Bij Bluefin is er aandacht voor jouw wensen, persoonlijke ontwikkeling en je kunt je bewijzen als finance professional. Meer informatie? Neem contact met ons op of solliciteer direct op een van onze vacatures.

                                                     

laurenswautersbusinessconsultantbluefinuit

Vragen? Laurens helpt je graag verder!