Vieve Jaspers

Recruiter

Vieve heeft haar bachelor Commerciële Economie op Avans Hogeschool in ’s-Hertogenbosch afgerond. De Minor Filosofie & Ethiek die ze tijdens die studie ook deed, vond ze erg interessant. Tijdens haar ervaring in het marketing werkveld kwam ze erachter dat ze erg veel energie krijgt uit het verbinden van mensen en eigenlijk van het werken met mensen überhaupt.

vievejaspersrecruitmentconsultantbluefin.png

Meer weten over Vieve?

Vieve is een sociaal dier en houdt zich in haar vrije tijd graag bezig met socializen en doet dat nog het liefst op een fijn feestje. Maar ondanks haar sociale kant, kan ze er ook erg genieten van de stilte met bijvoorbeeld een goed boek op de bank. Iets anders wat ze ook vaak doet, maar ze eigenlijk van zichzelf nog meer zou moeten doen, is sporten. Dat doet ze in de vorm van hardlopen, fitnessen en baantjes trekken in het lokale zwembad.

Vieve is sociaal, behulpzaam en houdt ervan om samen te werken naar een oplossing. Ze kan met haar bulk van positieve energie soms overkomen als een wervelwind, maar houdt altijd de beste oplossing voor zowel de betrokken bedrijven als de professionals voor ogen.

Of je nu een professional op zoek naar een opdracht of vaste aanstelling, of een onderneming met een finance vacature, neem contact op met Vieve en je hebt always a good catch.

laurenswautersbusinessconsultantbluefinuit.png

Vragen? Laurens helpt je graag verder!