Ursula Hereijgers

Doorpakker.

Ursula is momenteel actief als interim financial bij The People Group in Nieuwkuijk. 

Ursula is per 01 februari 2018 gestart bij Bluefin als Interim Finance Professional. Ze heeft tijdens haar gehele HBO-BE studie gewerkt als financieel medewerker om na haar afstuderen als financial controller aan de slag te gaan bij het Amphia Ziekenhuis. Het laatste jaar heeft ze daar steeds meer allround controlling activiteiten opgepakt en nu staat ze klaar om als allround controller opdrachten uit te voeren voor de klanten van Bluefin. Ursula is sociaal vaardig, analytisch sterk en pragmatisch ingesteld; de juiste vaardigheden om als interimmmer het verschil te kunnen maken.  

Wat vindt Ursula eigenlijk van Bluefin? 

Een dik halfjaar geleden ben ik via mijn vorige werkgever het Amphia Ziekenhuis, tevens een klant van Bluefin, in dienst gekomen. Met een terugblik op de afgelopen tijd mag ik concluderen dat ik terecht ben gekomen in een dynamische omgeving met een energiek en prettig 'thuis'honk als basis. Trots deel uit de maken van dit bedrijf en 'Blue-finner' te zijn. 
 
Onze drie directieleden en daarmee ook (bijna) vanzelfsprekend alle collega's die zich verzamelen binnen het groeiende bedrijf durven kleur te bekennen. Iedereen heeft zo zijn eigen persoonlijkheid, doelen, kwaliteiten en leuke eigenaardigheden. Juist dat maakt het zo vrij en bied het voor mijn gevoel een perfecte uitgangsbasis voor groei en ontwikkeling. Persoonlijk maar zeker ook als team. 
 
De verwachting die ik en wellicht meer mensen vooraf hebben over werken op interim-basis is dat je het gevoel gaat hebben niet ergens bij te horen. Uit ervaring hoor je bij deze het tegendeel. Hier dragen het jaarlijkse weekend, dit jaar in Zeeland, de kwartaalmeetings met vooraf een avondmaal in thema en de creatieve tussendoortjes (doorbijters, ontspanners..) zeker aan bij!

 

ENKELE VAN MIJN COLLEGA'S.

Diana Luijben
Diana Luijben
Interim Finance Professional
Bekijk Diana's profiel
Jij hier binnenkort?
Jij hier binnenkort?
Interim Finance Professional
Bekijk Jij hier binnenkort?'s profiel
Dilan van Son
Dilan van Son
Interim Finance Professional
Bekijk Dilan's profiel
Mathijs van der Heijden
Mathijs van der Heijden
Interim Finance Professional
Bekijk Mathijs' profiel