Ursula Hereijgers

Doorpakker.

Ursula is per direct beschikbaar voor een nieuwe opdracht. 

Ursula is per 01 februari 2018 gestart bij Bluefin als Interim Finance Professional. Ze heeft tijdens haar gehele HBO-BE studie gewerkt als financieel medewerker om na haar afstuderen als financial controller aan de slag te gaan bij het Amphia Ziekenhuis. Het laatste jaar heeft ze daar steeds meer allround controlling activiteiten opgepakt en dat is wat ze bij Bluefin dan ook doet. 

Ursula is sociaal vaardig, analytisch sterk en pragmatisch ingesteld; de juiste vaardigheden om als interimmer het verschil te kunnen maken. Verder is ze zowel op zakelijk als in de privé-omgeving altijd erg open, gepassioneerd en op ontdekking uit; drie eigenschappen die ze nog lang niet van plan is om te laten varen. 

Excelleren op zakelijk gebied behoeft een goede tegenhanger in de vrije tijd. Die vult ze dan ook graag met de nodige actieve bezigheden. Ze tennist, danst en fitnest, en is ook een echte reisliefhebber. En dat ze graag actief bezig is komt goed uit, want ook lekker eten is een van haar favoriete vrijetijdsbestedingen. Als je haar écht wilt verrassen, dan neem je haar mee naar Sicilië om te genieten van de zon en de overheerlijke, Italiaanse keuken.

Aanpakken. Vastbijten. Doorpakken. Drie werkwoorden die Ursula’s werkattitude omschrijven. Loyaal. Optimistisch. Innemend. Drie naamwoorden die symbool staan voor haar karakter.

En oh ja; volgens familie en vrienden is ze aanhanger van het Brabants kwartierke, maar als ze er eenmaal is, dan is het gezellig en blijft ze plakken tot ze af moet sluiten.

 

Meer te weten komen over Ursula? Check haar LinkedIn profiel of bekijk haar CV

ENKELE VAN MIJN COLLEGA'S.

Tom de Groot
Tom de Groot
Managing Partner
Bekijk Tom's profiel
Jules Van der Werf
Jules Van der Werf
Managing Partner
Bekijk Jules' profiel
Meray Demirci
Meray Demirci
Recruitment Consultant
Bekijk Meray's profiel
Jij hier binnenkort?
Jij hier binnenkort?
Interim Finance Professional
Bekijk Jij hier binnenkort?'s profiel