Thomas Huijben

Thomas is per 5 maart beschikbaar om als Interim Finance Professional aan de slag te gaan.

Hij heeft zijn Bachelor Finance & Control gehaald aan Avans Hogeschool. Tijdens die Bachelor is hij er even tussenuit geweest om een Minor International Management succesvol af te ronden aan Universitetet i Sørøst-Norge (of beter: The University of South-Eastern Norway). Thomas heeft zin om aan de slag te gaan als Interimmer voor Bluefin.

Meer weten over Thomas? Bekijk hier dan zijn cv of check zijn LinkedIn Profiel.

In zijn vrije tijd geniet hij graag van het uitwisselen van mooie verhalen met vrienden onder het genot van een biertje. Verder is hij ook veel bezig met het groepsproces binnen verenigingen. Zo leidt hij het voetbalteam U17 van Viola graag naar wekelijkse overwinningen en is hij bij Scouting Alphen actief binnen het managementteam om de lijntjes uit te zetten. Dat zijn activiteiten waar hij energie uithaalt door er energie in te stoppen. En datzelfde effect merkt Thomas als hij aan het werk is binnen Finance. Mede hierdoor is hij goed in het stellen van doelen en het vervolgens daadwerkelijk bereiken van die doelen. En als daar een aantal uren extra van hem voor nodig zijn, dan is dat geen probleem.

Thomas vindt het soms nog weleens moeilijk om de fysieke locatie van een bedrijf voor het eerst te vinden wanneer zijn navigatie hem in de steek laat. Het mooie is, als hij eenmaal op locatie is, haalt hij die tijd gemakkelijk in doordat hij zeer snel en zelfstandig zijn weg binnen het bedrijf weet te vinden. Hij past zich aan en stelt zich open en beschikbaar om de gestelde bedrijfsdoelen met het betreffende team succesvol na te streven.

Thomas wil je op je Finance afdeling.

ENKELE VAN MIJN COLLEGA'S.

King Au-Yeung
King Au-Yeung
Interim Finance Professional
Bekijk King's profiel
Wouter Proost
Wouter Proost
Business Consultant
Bekijk Wouter's profiel
Ursula Hereijgers
Ursula Hereijgers
Interim Finance Professional
Bekijk Ursula's profiel
Jelmer Akkermans
Jelmer Akkermans
Interim Finance Professional
Bekijk Jelmer's profiel