Theun Oostvogels

Theun is actief als Senior Accountant bij Keter in Rijen. 

Inventariseren, analyseren en daarna met een plan van aanpak aan de slag; dit is Theun. Hij is communicatief vaardig en past zich gemakkelijk aan een nieuwe omgeving aan. Hij gaat met zijn hele ziel en zaligheid aan de slag. Financiële vraagstukken oplossen en de interne organisatie verbeteren, daarvan krijgt hij energie. Theun is vasthoudend, cijfermatig, systeemtechnisch sterk en houdt zijn doelstellingen scherp voor ogen. Hij is een doorzetter die graag goede resultaten oplevert die het verschil maken.

In zijn vrije tijd voetbalt Theun graag, en al vindt hij zichzelf daar niet expliciet heel goed in, op zijn eigen niveau kan hij erg goed mee. Wat hij ook leuk vindt en waar hij zichzelf wel expliciet goed in vindt, is het kijken van voetbal op tv. Kortom, het is jammer dat voetbal kijken nog niet tot Olympische sport is gebombardeerd, anders zou Theun daar graag eens voor gaan zitten. Waar hij echt slecht in is? Wachten.

Verder vinden we het niet onbelangrijk om te vermelden dat Theun een goed gevoel voor humor heeft. Dat goede gevoel voor humor weet hij goed af te wisselen met zijn serieuze werkhouding. Hij is erg sociaal ingesteld, is betrouwbaar in zijn doen en laten en stelt altijd het teambelang voorop. Theun is goed in het creëren van overzicht van processen en weet daar de accounting aan te koppelen – en vice versa. Bovendien verliest Theun zijn kalmte nooit, ook niet als de druk wat wordt opgevoerd. Kortom; Theun wil je in je team.

Meer weten over Theun? Bekijk zijn LinkedIn profiel.

ENKELE VAN MIJN COLLEGA'S.

Sjoerd  van Oirschot
Sjoerd van Oirschot
Interim Finance Professional
Bekijk Sjoerd 's profiel
Tom de Groot
Tom de Groot
Managing Partner
Bekijk Tom's profiel
Jelmer Akkermans
Jelmer Akkermans
Interim Finance Professional
Bekijk Jelmer's profiel
Niels van Ewijk
Niels van Ewijk
Interim Finance Professional
Bekijk Niels' profiel