Theo van Kerkhof

Theo heeft een Bachelor in Accountancy, een Post Bachelor in AA Accountancy én een Post Bachelor als Fiscaal Adviseur afgerond om zich klaar te stomen voor zijn carrière.

Meer weten over Theo?


Die opleidingen, in combinatie met werkervaring bij BDO, Baker Tilly Berk en DRV Accountants & Adviseurs is de bagage die Theo heeft meegenomen toen hij bij Bluefin binnenkwam om aan de slag te gaan als Interim Finance Professional. Theo is volgens oud-collegae duidelijk in zijn communicatie, enthousiast in de omgang en goed in het vinden van de oplossing die bij alle betrokkene partijen goed in de smaak valt.

In zijn vrije tijd kan Theo er van genieten om een filmpje of serietje te kijken samen met zijn vriendin op de bank. Maar ook voor een heerlijk diner samen met vrienden, familie of zijn vriendin in een bourgondisch restaurant kun je hem wakker maken. En tijdens sommige weekenden gaat er voor Theo weinig boven het aanschouwen van zijn favoriete club in de ambiance van het voetbalstadion. Verder blijft Theo zelf ook graag in vorm door wekelijks een bezoekje te brengen aan de sportschool.

Theo is zorgzaam, werkt hard en denkt oplossingsgericht. Problemen zijn uitdagingen en oplossingen vaak om de hoek als je samen met hem die uitdaging aangaat.

ENKELE VAN MIJN COLLEGA'S.

Otto Krijnen
Otto Krijnen
Managing Partner
Bekijk Otto's profiel
Mathijs  Bertens
Mathijs Bertens
Interim Finance Professional
Bekijk Mathijs 's profiel
Jeroen  Jansen
Jeroen Jansen
Interim Finance Professional
Bekijk Jeroen 's profiel
Sjoerd  van Oirschot
Sjoerd van Oirschot
Interim Finance Professional
Bekijk Sjoerd 's profiel