Suzan Westenberg

Suzan staat altijd open voor een goed gesprek over het werk, je toekomst of over het leven in het algemeen.  

Meer weten over Suzan?


Suzan heeft na de Hotelschool gekozen voor een avontuurlijk leven op zee. Daarbij heeft ze het onder andere geschopt tot manager van een van de grootste superjachten ter wereld. Een overstap richting sales en recruitment in dezelfde industrie bracht haar weer terug in Nederland. Vanuit persoonlijke interesse is Suzan een psychosociale opleiding begonnen waarbij ze in de resterende tijd een financieel administratieve functie is gaan vervullen. Suzan geeft – met haar diverse achtergrond als basis – het recruitment werk bij Bluefin vorm.

In haar vrije tijd is Suzan graag bezig met het bestuderen van, het lezen over en dus meer te weten komen überhaupt over de psyche van de mens. Ze vindt het leuk om te weten wat er in iemand omgaat; iets waar haar empathische vermogen goed bij van pas komt. Verder vult ze haar tijd met wandelen, hardlopen – zo nu een dan een halve marathon –, zwemmen en het vereeuwigen van kleurrijk natuurschoon met een kwast en verf op doek.

Als ze je verjaardag vergeet, betekent dat niet dat Suzan niet om je geeft, want ze is gewoon niet zo goed met verjaardagen. Buiten verjaardagen, voelt Suzan altijd goed aan wat er speelt in, op en om de werkvloer, wat van Suzan een bijzonder fijne Bluefinner maakt om in huis te hebben.

Ze is net zo open als haar lach en je voelt je gewaardeerd als je met haar converseert. Ze verbindt, wordt weleens ‘one of the guys’ genoemd en is eigenlijk nog geen karaktertype tegengekomen waar ze zich geen raad mee wist.

Een vraag, opmerking of zin in een goed gesprek met Suzan? Aarzel niet en leg contact.

ENKELE VAN MIJN COLLEGA'S.

Wouter Proost
Wouter Proost
Business Consultant
Bekijk Wouter's profiel
Peter Anema
Peter Anema
Interim Finance Professional
Bekijk Peter's profiel
Laurens  Wauters
Laurens Wauters
Business Consultant
Bekijk Laurens 's profiel
Florence  van den Diepstraten
Florence van den Diepstraten
Interim Finance Professional
Bekijk Florence 's profiel