Stijn van Opstal

Business Consultant

Stijn verbindt bedrijven met financieel talent, waarbij hij de nadruk legt op de persoonlijke en culturele ‘match’. Stijn is open, inhoudelijk sterk, kan communiceren op verschillende niveaus en is door deze eigenschappen te combineren eigenlijk het best te typeren als verbinder. Met zijn achtergrond in Bedrijfseconomie en Marketing Management en zijn jarenlange ervaring in het bedrijfsleven kent hij het klappen van de zweep zowel vanuit de theorie als praktijk.

stijnvanopstalbusinessconsultantbluefinuit.png

Meer weten over Stijn?

In zijn vrije tijd geniet Stijn veel van zijn gezin met twee kinderen. Verder houdt hij in de tijd die hij niet met zijn kinderen doorbrengt ook graag de ontwikkelingen op de beurs in de gaten. Een andere hobby waar Stijn zich zo nu en dan eens lekker in kan verliezen, is het maken van elektronische muziek. Niet op topniveau, maar daardoor zeker niet minder leuk. Als soort van laatste wagon van de hobby-trein kan hij ook erg genieten van een bourgondisch (Brabants!) avondje met vrienden of familie. Fit blijven doet hij door vanuit hun woning vlakbij het platteland een rondje door de polder hard te lopen. Waarvoor je Stijn echt niet wakker hoeft te maken? Het repareren van een lamp – of het repareren van wat dan ook in huis. Daar heeft hij toch vaak hulp van anderen voor nodig.

Verbinden hoef je dus niet letterlijk te nemen in de vorm van draadjes, maar verbinden doet Stijn op het gebied van mensen, hun capaciteiten en persoonlijkheden met de juiste bedrijven en hun uitdagingen en behoeften. De juiste match helpt bedrijven niet alleen bedrijven verder, maar ook de persoonlijke ontwikkeling van de kandidaat. Het realiseren van die magische combinatie is zijn drive en gaat hem nooit vervelen. Gedrevenheid met een vleugje humor en zelfrelativering kan Stijn goed waarderen in mensen. Maar kom je met Stijn in aanraking? Dan zal hij je het meest waarderen als je vooral jezelf bent!

laurenswautersbusinessconsultantbluefinuit.png

Vragen? Laurens helpt je graag verder!