Stan Lindelauf

OPLOSSER.

Stan is als interim financieel medewerker aan de slag bij De Lage Landen in Eindhoven.

Nadat hij zijn diploma als Assistent Accountant op het Koning Willem I College had behaald, besloot Stan zijn expertise op het gebied van Finance & Control uit te diepen met een HBO-opleiding. In juni 2019 slaagde hij daarin door zijn Bachelor Finance & Control te behalen op Avans Hogeschool. Ondanks het feit dat Stan een relatief jonge professional is, heeft hij door zijn stageplaatsen bij vier uiteenlopende organisatie al veel praktische ervaring opgebouwd in het bedrijfsleven – bij een aantal organisaties mocht hij ook na zijn stageperiode op de Finance-afdeling actief blijven. Zijn laatste leidinggevende zei over hem: “Stan is een prettig persoon om mee te werken, pikt zaken snel op en is naast zijn dagelijkse werkzaamheden altijd op zoek naar potentiële verbeteringen”.

In zijn vrije tijd zorgt Stan ervoor dat hij fit, muzikaal actief en met zijn vrienden bevriend blijft. Dat fit blijven doet hij door drie à vier keer in de week naar het sportcentrum te gaan om te zwemmen of fitnessen (of beide natuurlijk). Dat muzikaal actief blijven doet hij door samen met zijn trompet en zijn hele hart wekelijks te repeteren voor shows van de Sint Joris Showband. Bevriend blijven met zijn vrienden doet hij natuurlijk door leuke dingen te doen met zijn groep vrienden; een groep waarin hij bekend staat als die rustige vriend met een positief en eerlijk karakter. Voor al zijn vrijetijdsbestedingen geldt: ‘half werk bestaat niet’. Zo zal hij niet snel een sportdag of repetitie missen, is hij actief in diverse commissies van de vereniging waarvoor hij muziek maakt, en beamen zijn vrienden dat voor Stan geldt: afspraak is afspraak.

Ondanks dat hij werk en privé natuurlijk gescheiden houdt, neemt Stan die houding die hij in zijn privéleven heeft ook graag mee naar z’n werk. Mede daarom zijn wij zo blij met hem als interimmer. ‘Geen half werk’, ‘er altijd 100% voor gaan’ en ‘afspraak is afspraak’ zijn wat ons betreft belangrijke punten om als interim Finance Professional uit te kunnen blinken. Het feit dat hij ‘dingen heel snel oppikt’ is een extra bijkomend voordeel.

Met Stan haal je een weloverwogen, plichtsgetrouwe, kritische professional met een liever-een-stapje-te-veel-dan-te-weinig-mentaliteit in huis. Stan is diegene waar je als Finance team op zat te wachten.

Meer weten over Stan? Bekijk zijn CV of zijn LinkedIn profiel. 

ENKELE VAN MIJN COLLEGA'S.

Sjoerd  van Oirschot
Sjoerd van Oirschot
Interim Finance Professional
Bekijk Sjoerd 's profiel
Quinten Willems
Quinten Willems
Interim Finance Professional
Bekijk Quinten's profiel
Niels  de Kok
Niels de Kok
Interim Finance Professional
Bekijk Niels 's profiel
Otto Krijnen
Otto Krijnen
Managing Partner
Bekijk Otto's profiel