Sjoerd van Oirschot

Sjoerd van Oirschot komt uit Putte en is momenteel actief bij Flowserve in Etten-Leur. 

Hij heeft recent bij Avans zijn Bachelor Finance en Control behaald en heeft in de tussentijd reeds relevante werkervaring opgedaan.

Volgens zijn oud-collegae kan Sjoerd erg flexibel zijn als het om afwisselende werktaken gaat. Hij is bovendien het levende bewijs dat flexibiliteit, nauwkeurigheid en creativiteit drie eigenschappen zijn die uitstekend samengaan. Voeg hier analytisch vermogen en een kritische kijk op problemen aan toe en je weet wat je met Sjoerd als interimmer in huis haalt.

Hij heeft moeite met het woord ‘nee’, waardoor er soms iets te veel hooi op zijn vork komt te liggen. Positieve kanttekening is dat hij er dan vaak alsnog voor zorgt dat dat hooi op een goede manier verdeeld wordt. Indien nodig schieten anderen hem te hulp, en dat krijgt hij voor elkaar door zijn sociale vermogen.

Verder voetbalt hij al sinds hij kan lopen (ongeveer) en is hij sinds kort ook steeds vaker in de sportschool te vinden. In zijn overige vrije tijd gaat hij met liefde een dagje weg met zijn vriendin, of gaat hij vreugdevol een avondje uit met zijn vrienden. Door die belangrijke mensen om hem heen wordt hij gezien als iemand die altijd voor je klaarstaat.

Tenslotte is Sjoerd leergierig en gedreven, en krijgt hij dingen gedaan omdat het hem gegund wordt. 

Meer weten over Sjoerd? Bekijk hier zijn LinkedIn profiel.

ENKELE VAN MIJN COLLEGA'S.

Daan  Gunst
Daan Gunst
Interim Finance Professional
Bekijk Daan 's profiel
Dilan van Son
Dilan van Son
Interim Finance Professional
Bekijk Dilan's profiel
Sjoerd  van Oirschot
Sjoerd van Oirschot
Interim Finance Professional
Bekijk Sjoerd 's profiel
Suzan Westenberg
Suzan Westenberg
Recruitment Consultant
Bekijk Suzan's profiel