Rogier van Suylekom

Rogier is momenteel actief als Financial Process Controller bij Yara in Zeeuws-Vlaanderen.

Rogier heeft eerder als Interim Finance Professional gewerkt voor een breed palet aan klanten. Hij is financieel dus breed onderlegd, analytisch sterk en bovengemiddeld vaardig met IT. Bovendien is hij pragmatisch en flexibel ingesteld en komt hij snel tot een goedlopende samenwerking met het zittende team.

Zijn vrije tijd brengt hij graag door met familie, vrienden of zijn vriendin, met wie hij dan graag een leuke stad bezoekt of lekker gaat tafelen in een restaurant. Als je aan hem vraagt of hij sport, antwoordt hij bijna uit gewoonte: ‘te weinig momenteel’ en wellicht komt dat omdat hij überhaupt niet zo warm loopt voor sport. Rogier zet over het algemeen liever zijn brein in om iets te bewerkstelligen.

Het zijn dus andere thema’s dan sport waar Rogier zich voor interesseert. Denk hierbij aan onderwerpen als geschiedenis, cultuur, film en muziek. Op dit laatste gebied, muziek, is hij zelf ook actief. Zo speelt hij viool en zat hij tot voor kort nog in een koor. Mede door zijn brede scala aan interesses heeft Rogier de nodige kennis in pacht. Dat kan het extra leuk maken om Rogier tegen te komen bij het koffiezetapparaat of tijdens de lunch.

Rogier is rustig, nuchter en soms zelfs enigszins sarcastisch in zijn doen en laten. Je kunt op hem rekenen en mede door zijn bedachtzaamheid en analyserend vermogen weet hij vrijwel altijd de juiste afwegingen te maken, waardoor hij van grote waarde is voor ieder finance team.

Meer weten over Rogier? Bekijk hier zijn LinkedIn profiel.

ENKELE VAN MIJN COLLEGA'S.

Desmond Forsthövel
Desmond Forsthövel
Interim Finance Professional
Bekijk Desmond's profiel
Theun Oostvogels
Theun Oostvogels
Interim Finance Professional
Bekijk Theun's profiel
Niels van Ewijk
Niels van Ewijk
Interim Finance Professional
Bekijk Niels' profiel
Bas Kruize
Bas Kruize
Interim Finance Professional
Bekijk Bas' profiel