Rogier van Suylekom

Rogier is momenteel actief als Financial Process Controller bij Yara in Zeeuws-Vlaanderen.

Rogier heeft eerder als Interim Finance Professional gewerkt voor een breed palet aan klanten. Hij is financieel dus breed onderlegd, analytisch sterk en bovengemiddeld vaardig met IT. Bovendien is hij pragmatisch en flexibel ingesteld en komt hij snel tot een goedlopende samenwerking met het zittende team.

Zijn vrije tijd brengt hij graag door met familie, vrienden of zijn vriendin, met wie hij dan graag een leuke stad bezoekt of lekker gaat tafelen in een restaurant. Als je aan hem vraagt of hij sport, antwoordt hij bijna uit gewoonte: ‘te weinig momenteel’ en wellicht komt dat omdat hij überhaupt niet zo warm loopt voor sport. Rogier zet over het algemeen liever zijn brein in om iets te bewerkstelligen.

Het zijn dus andere thema’s dan sport waar Rogier zich voor interesseert. Denk hierbij aan onderwerpen als geschiedenis, cultuur, film en muziek. Op dit laatste gebied, muziek, is hij zelf ook actief. Zo speelt hij viool en zat hij tot voor kort nog in een koor. Mede door zijn brede scala aan interesses heeft Rogier de nodige kennis in pacht. Dat kan het extra leuk maken om Rogier tegen te komen bij het koffiezetapparaat of tijdens de lunch.

Rogier is rustig, nuchter en soms zelfs enigszins sarcastisch in zijn doen en laten. Je kunt op hem rekenen en mede door zijn bedachtzaamheid en analyserend vermogen weet hij vrijwel altijd de juiste afwegingen te maken, waardoor hij van grote waarde is voor ieder finance team.

Meer weten over Rogier? Bekijk hier zijn LinkedIn profiel.

ENKELE VAN MIJN COLLEGA'S.

Suzan Westenberg
Suzan Westenberg
Recruitment Consultant
Bekijk Suzan's profiel
King Au-Yeung
King Au-Yeung
Interim Finance Professional
Bekijk King's profiel
Wouter Proost
Wouter Proost
Recruitment Consultant
Bekijk Wouter's profiel
Bart Marijnissen
Bart Marijnissen
Interim Finance Professional
Bekijk Bart's profiel