Robin Ruijter

Aanpakker.

Robin is momenteel actief als interim financial bij Lamb Weston Meijer in Kruiningen.

Hij is in juli 2018 afgestudeerd aan Avans Hogeschool als bedrijfseconoom, waarna hij zijn werkzame leven is gestart als Interim Professional bij Bluefin.

Bekijk hier zijn CV.

Meer weten over Robin?


Zijn eerste opdracht was, mede door zijn brede netwerk uit zijn studietijd, intern bij Bluefin als Campus Recruiter. Oftewel: diegene die de perfecte match vindt tussen afstudeerders en aankomende interim talenten. Nadat hij deze interne opdracht succesvol afrondde door het aannemen van verschillende young professionals, was er voor Robin geen twijfel mogelijk om weer verder te gaan binnen het vakgebied met zijn grootste passie: cijfers.

In zijn vrije tijd is Robin nogal eens bezig met het beleggen van (een deel van) zijn spaargeld, of kijkt hij graag een serietje, soms over beleggen, soms over andere dingen. Maar op een zonnige zaterdag kun je hem toch echt het best wakker maken voor een dagje motorrijden met een aansluitende barbecue bij hem in de tuin. Avonden gaat hij graag met vrienden op stap en als echte Bourgondiër betaamd, maakt het dan niet uit of het slechts lekker eten of alleen lekker drinken is; als het maar goed en gezellig is. Om met een gerust hart van dat bourgondische leven te kunnen genieten, is Robin twee à drie keer per week in de sportschool te vinden.

Robin lacht graag, staat bekend als sfeermaker, houdt tijdens lastige situaties van nature een planmatig overzicht van het totaalplaatje en maakt bovendien waar wat hij belooft. Die resultaatgerichte gedrevenheid in combinatie met dat sociale karakter maken van Robin de (nu nog ontbrekende) spil in je finance team.

 

ENKELE VAN MIJN COLLEGA'S.

Dilan van Son
Dilan van Son
Interim Finance Professional
Bekijk Dilan's profiel
Robert-Jan van Megen
Robert-Jan van Megen
Sales Support
Bekijk Robert-Jan's profiel
Sjoerd  van Oirschot
Sjoerd van Oirschot
Interim Finance Professional
Bekijk Sjoerd 's profiel
Meray Demirci
Meray Demirci
Recruitment Consultant
Bekijk Meray's profiel