Robert-Jan van Megen

Robert-Jan versterkt sinds juli 2020 het team van Bluefin in Breda.

Hij is zijn studieloopbaan begonnen op het Koning Willem I College, waar hij Marketing & Communicatie op MBO niveau 4 heeft gestudeerd. Tussentijds heeft hij zijn algemene kennis van marketing een upgrade gegeven met NIMA-opleiding Basiskennis marketing. Inmiddels is hij bezig met zijn Bachelor Commerciële Economie op Avans Hogeschool. Bij ons is hij om bij te dragen in de dagelijkse recruitment werkzaamheden en om te ervaren hoe het is om werkzaam te zijn in onze open onderneming.

Meer weten over Robert-Jan? Bekijk dan zijn LinkedIn profiel.

 

Robert-Jan is in zijn vrije tijd graag met vrienden. Met mooi weer is dat het liefst met een club op de golfbaan of met een biertje op terras. Het allerliefst nog het ene eerst met het andere als gevolg. Met minder mooi weer is hij meer te vinden in de sportschool. Vrienden van Robert-Jan weten dat ze op hem kunnen bouwen. Of dat nu is om mee te helpen bij een verhuizing, voor een goed gesprek of voor dat biertje en gezelligheid; je kunt hem altijd bellen.

Van zijn oud-collegae krijgt hij te horen dat hij makkelijk is in klantcontact, dat hij graag initiatief toont op de werkvloer en goed uit de verf komt als er gewerkt wordt in teamverband. Verder denkt hij in oplossingen en weet hij problemen, indien nodig, op een creatieve manier op te lossen. Je zou kunnen zeggen dat Robert-Jan een echte teamplayer is met veel empathisch en oplossend vermogen waardoor hij goed weet om te gaan met zijn sociale omgeving.

Je snapt dus wel dat wij erg blij zijn dat we hem als Sales Support hebben mogen verwelkomen in ons team.

ENKELE VAN MIJN COLLEGA'S.

Jij hier binnenkort?
Jij hier binnenkort?
Interim Finance Professional
Bekijk Jij hier binnenkort?'s profiel
Dilan van Son
Dilan van Son
Interim Finance Professional
Bekijk Dilan's profiel
Wouter Proost
Wouter Proost
Business Consultant
Bekijk Wouter's profiel
Stijn  van Opstal
Stijn van Opstal
Business Consultant
Bekijk Stijn 's profiel