Rens Gamers

Met een Bachelor in Bedrijfseconomie, een Master in Accountancy en een Post-Master in Accountancy (RA-track) tot registeraccountant (NBA), kun je stellen dat Rens zijn vak verstaat.

Bekijk hier zijn cv voor meer informatie. 

Meer weten over Rens?


Naast dit indrukwekkende arsenaal aan opleidingen, heeft Rens ook een flinke dosis praktische ervaring. Zo heeft hij de Associate Academy (tweejarig accountancy traineeship van PwC) afgerond en heeft hij bij PwC trainingen gerelateerd aan IT en data-analyse zoals het Integrated audit manager programme en de training ’Your tomorrow – Digital upskilling’ gevolgd. Daarnaast heeft hij trainingen gevolgd die gericht waren op het faciliteren van een training, waarna hij zelf ook meerdere trainingen heeft gegeven aan collegae. Het grootste deel van deze trainingen en ervaring heeft hij tijdens zijn werkzame leven bij PwC mogen volgen en opdoen, waar hij uiteindelijk afsloot als ervaren Senior Associate (‘Acting Manager’) in Audit & Assurance.

Het feit dat hij vrienden graag helpt met financiële klusjes laat zien dat hij zijn vak écht leuk vindt. De mythe gaat ook dat wanneer het koud is, je de financiële kengetallen in Rens’ uitademing kunt lezen. Maar ondanks zijn drukke werkzame leven, houdt hij ook graag vrije tijd over om te besteden aan bijvoorbeeld een etentje met zijn vriendin, een sportieve pot voetbal of een relaxte borrel met vrienden en familie. Zijn vrienden vertellen over hem dat hij een loyaal en betrouwbaar persoon is, dat hij goed georganiseerd is en er graag voor zorgt dat avondjes uit en weekendjes weg goed geregeld worden. Je kunt met Rens lachen, maar ook serieuze gesprekken voeren. Tenslotte is verliezen niet zijn beste eigenschap, maar die natuurlijke drive om te winnen zorgt er dan wel weer voor dat hij altijd het beste in zichzelf naar boven haalt.

Rens houdt van een goede sfeer en doet er veel aan om die sfeer te preserveren. Hij heeft een gezonde dosis humor, kan goed overweg met uiteenlopende karakters en houdt altijd het bovenliggende bedrijfsdoel in zijn achterhoofd. Hard werken als dat nodig is, is voor Rens vanzelfsprekend, en een team aansporen om dat ook te doen, doet hij alsof het hem aangeboren is.

Zijn brede ervaring in de financiële sector, gecombineerd met de karaktertrekken die hem kenmerken maken van Rens veel meer dan slechts een toevoeging aan je financiële team. Rens complementeert hem.

ENKELE VAN MIJN COLLEGA'S.

Niels  de Kok
Niels de Kok
Interim Finance Professional
Bekijk Niels 's profiel
Laurens  Wauters
Laurens Wauters
Business Consultant
Bekijk Laurens 's profiel
Quinten Willems
Quinten Willems
Interim Finance Professional
Bekijk Quinten's profiel
Suzan Westenberg
Suzan Westenberg
Recruitment Consultant
Bekijk Suzan's profiel