Remco Martens

Doorgronder.

Remco is als interim controller actief voor Wärtsilä in Drunen.

Remco is een HBO- en WO-opgeleide interim professional met een perfecte combinatie van finance-en controlling ervaring in diverse internationale omgevingen. Als praktisch en positief ingestelde professional is hij altijd op zoek naar balans tussen informatie, analyse en oplossingen. Verder is hij altijd gericht op procesverbetering en het slim toepassen van automatisering. Remco weet meer dan gemiddeld zijn weg in MS Excel, ERP-systemen en diverse boekhoudpakketten.

Hij voetbalt, coacht een voetbalelftal, fitnest, loopt hard en kijkt met hoge regelmaat naar allerlei uiteenlopende sporten op tv. Je zou kunnen concluderen dat Remco een sportliefhebber is. Hoewel hij graag op individueel niveau excelleert, vindt hij het ook aangenaam om in teambelang te bewegen.

Dat laatste doet hij ook op kantoor. Zo ziet hij vrijwel alle successen die hij op het gebied van finance & control heeft geboekt als teamprestaties. Hij koestert goede samenwerkingen, leert zijn rol in het team snel kennen en vervult die rol dan ook met passie en oog voor het eindresultaat. Je zal Remco niet op de voorgrond zien treden als dat niet nodig is. Bovendien zal hij ook in turbulente tijden de baken van rust zijn die het team op dat moment nodig heeft. Wellicht is het feit dat hij zo veel sport in zijn vrije tijd de reden dat hij in-office zo goed de rust weet te bewaren.

Oud-collegae noemen Remco betrouwbaar, loyaal en behulpzaam. Deze eigenschappen, gecombineerd met zijn ervaring en zijn vermogen om zich snel wegwijs te maken in nieuwe projecten, maken van Remco dé ijzersterke interim teamplayer in ieder finance-team.

Meer weten over Remco? Bekijk hier zijn CV of neem een kijkje op zijn LinkedIn profiel.

ENKELE VAN MIJN COLLEGA'S.

Hans Wassing
Hans Wassing
Interim Finance Professional
Bekijk Hans' profiel
Jules Van der Werf
Jules Van der Werf
Managing Partner
Bekijk Jules' profiel
Remco Martens
Remco Martens
Interim Finance Professional
Bekijk Remco's profiel
Boudewijn Jagers
Boudewijn Jagers
Interim Finance Professional
Bekijk Boudewijn's profiel