Quinten Willems

Quinten is momenteel actief als interim gl accountant bij Brand Loyalty in Den Bosch. 

Nadat hij zijn MBO-opleiding Bedrijfsadministratie op het Florijn College had afgerond, is Quinten linea recta doorgestroomd naar Avans Hogeschool om daar de Hbo-opleiding Finance & Control te voltooien. Met zijn bachelor op zak is hij bij Bluefin terecht gekomen, waar we hem in een korte tijd goed hebben leren kennen. En dat je Quinten in korte tijd goed leert kennen komt voor een deel door zijn karakter. Hij is open, eerlijk en heeft zijn hart op z’n tong. Dat zijn meteen eigenschappen die hij ook erg kan waarderen in anderen.

Met vrienden naar het terras, eropuit gaan met zijn vriendin óf naar een voetbalwedstijd van zijn favoiete club. Als Quinten moet kiezen zou hij kiezen dat hij daar niet tussen hoeft te kiezen, want hij doet het allemaal erg graag. Wat hij vooral niet graag doet? Stilzitten in het weekend; daar zijn weekenden in zijn ogen niet voor bedoeld. Verder voetbalt hij zelf ook nog een potje op zondagochtend in een vriendenelftal bij Baronie, waar hij naast voetballen ook hobbymatig de statistieken van het elftal bijhoudt. Maar dan niet per se over wie het meest scoort, maar wel over wie er het meest wast en rijdt en traint bijvoorbeeld.

Quinten onderneemt en regelt graag dingen, maar die ondernemerszin komt hem soms in de vorm van te veel hooi op z’n vork duur te staan. Moeite met het woord ‘nee’ is een aanleiding. Hij doet graag gewoon alles voor een ander. Zo is hij ook erg empathisch ingesteld en geniet pas echt van momenten als de mensen om hem heen – bijvoorbeeld vrienden, familie of collegae – ook genieten. Verder weet hij goed om te gaan met zowel serieuze onderwerpen als gezellige momenten. Of je nou behoefte hebt aan een goed gesprek óf een schaamteloze grap; voor beide kun je bij Quinten terecht.

Quinten doet zijn werk graag goed, is enthousiast, gaat zelfsturend te werk maar is desondanks niet bang om (al dan niet kritische) vragen te stellen. Hij is serieus en voelt op een natuurlijke manier aan wanneer het tijd is voor luchtigheid, bovendien weet je altijd precies wat je aan Quinten hebt. Hij is die jonge Financial Professional waarvan je pas weet dat je hem echt miste nadat hij bij je rondloopt.

Meer weten over Quinten? Bekijk dan zijn CV of LinkedIn profiel.

ENKELE VAN MIJN COLLEGA'S.

Dilan van Son
Dilan van Son
Interim Finance Professional
Bekijk Dilan's profiel
Ursula Hereijgers
Ursula Hereijgers
Interim Finance Professional
Bekijk Ursula's profiel
Florence  van den Diepstraten
Florence van den Diepstraten
Interim Finance Professional
Bekijk Florence 's profiel
Suzan Westenberg
Suzan Westenberg
Recruitment Consultant
Bekijk Suzan's profiel