Peter Anema

Peter is momenteel actief als interim GL Accountant bij Cloetta in Oosterhout.  

Peter (MSc Financial Management) is een stevige Financial Controller/Financial Accountant met ervaring in productie, sales en distributie bij internationale (beursgenoteerde) bedrijven. Peter is zeer gemotiveerd, analytisch sterk, zelfsturend en communicatief vaardig.

In zijn vrije tijd geniet Peter het liefst in de buitenlucht. De wielrenfiets is een goede vriend van hem en ook met zijn tuingereedschap gaat hij graag en aardig overweg. Bij goed weer is bij Peter ook alles iets sneller weer goed. Dan plant hij ook graag een dagje of weekendje weg met vrouw- en zoonlief. Voordeel voor zijn gezin is dat hij het dan helemaal tot in de puntjes regelt; zijn vrouw hoeft maar in te stappen met hun kroost en ze rijden een prachtige dag of een mooi weekend tegemoet.

Peter verkiest het denken in oplossingen boven het denken in problemen, maar verliest nooit de realiteit uit het oog. Hij is energiek, serieus en heeft er een positief handje van om (lang) liggende zaken op te pakken en om andere te helpen als deze die hulp ogenschijnlijk nodig hebben.

Peter is altijd zichzelf, waardoor je precies weet wat je aan Peter hebt, een optimistische realist met een aantrekkingskracht voor positieve ontwikkelingen en rendement.

Meer weten of Peter? Bekijk hier voor zijn uitgebreide CV of LinkedIn profiel.

ENKELE VAN MIJN COLLEGA'S.

Robert-Jan van Megen
Robert-Jan van Megen
Sales Support
Bekijk Robert-Jan's profiel
Peter Anema
Peter Anema
Interim Finance Professional
Bekijk Peter's profiel
Mathijs  Bertens
Mathijs Bertens
Interim Finance Professional
Bekijk Mathijs 's profiel
King Au-Yeung
King Au-Yeung
Interim Finance Professional
Bekijk King's profiel