Peter Anema

Peter is momenteel actief als interim GL Accountant bij Cloetta in Oosterhout.  

Peter (MSc Financial Management) is een stevige Financial Controller/Financial Accountant met ervaring in productie, sales en distributie bij internationale (beursgenoteerde) bedrijven. Peter is zeer gemotiveerd, analytisch sterk, zelfsturend en communicatief vaardig.

In zijn vrije tijd geniet Peter het liefst in de buitenlucht. De wielrenfiets is een goede vriend van hem en ook met zijn tuingereedschap gaat hij graag en aardig overweg. Bij goed weer is bij Peter ook alles iets sneller weer goed. Dan plant hij ook graag een dagje of weekendje weg met vrouw- en zoonlief. Voordeel voor zijn gezin is dat hij het dan helemaal tot in de puntjes regelt; zijn vrouw hoeft maar in te stappen met hun kroost en ze rijden een prachtige dag of een mooi weekend tegemoet.

Peter verkiest het denken in oplossingen boven het denken in problemen, maar verliest nooit de realiteit uit het oog. Hij is energiek, serieus en heeft er een positief handje van om (lang) liggende zaken op te pakken en om andere te helpen als deze die hulp ogenschijnlijk nodig hebben.

Peter is altijd zichzelf, waardoor je precies weet wat je aan Peter hebt, een optimistische realist met een aantrekkingskracht voor positieve ontwikkelingen en rendement.

Meer weten of Peter? Bekijk hier voor zijn uitgebreide CV of LinkedIn profiel.

ENKELE VAN MIJN COLLEGA'S.

Daan  Gunst
Daan Gunst
Interim Finance Professional
Bekijk Daan 's profiel
Florence  van den Diepstraten
Florence van den Diepstraten
Interim Finance Professional
Bekijk Florence 's profiel
Rosa van der Mars
Rosa van der Mars
Interim Finance Professional
Bekijk Rosa's profiel
Jeroen  Jansen
Jeroen Jansen
Interim Finance Professional
Bekijk Jeroen 's profiel