Niels van Ewijk

Niels is momenteel actief als Interim Accounting Administrator bij Vroon in Breda.  

Hij is in 2017 HEAO BE afgestudeerd en bracht toen al relevante stage-ervaring mee op het gebied van financieel administratief werk en planning & control.

Meer weten over Niels?


Hij heeft inmiddels al meerdere interim-opdrachten succesvol afgerond voor Bluefin, waar hij onder andere ervaring opdeed als assistent operations controller en financieel medewerker.

Naast een hart voor de zaak als interimmer, ligt Niels’ hart in zijn vrije tijd vooral bij leuke dingen doen met zijn vriendin, het spelen van online games en het beoefenen van uiteenlopende sporten – van squashen en mountainbiken tot hardlopen en voetballen. Niels is goedlachs en je kunt zelfs met de flauwste humor een lach op zijn gezicht toveren. Die lach is volgens de mensen om hem heen een goede weerspiegeling van zijn goede en behulpzame karakter. Heb je hulp nodig, zowel zakelijk als privé, dan vind je in Niels vrijwel zeker een helpende hand.

Niels gaat gestructureerd en verzorgd te werk en kan zowel zelfstandig als in teamverband erg goed uit de voeten. Hij kijkt bovendien graag of processen te verbeteren of te vereenvoudigen zijn, onder andere door het slim toepassen van automatisering.

Niels’ werkhouding heeft er in combinatie met zijn prettige persoonlijkheid voor gezorgd collega’s van voorgaande opdrachtgevers altijd over hem te spreken zijn. Hij wordt gezien als de collega die altijd een positieve bijdrage levert aan zowel de interne processen als de werksfeer.

Meer informatie over Niels? Bekijk hier zijn meest recente CV.

ENKELE VAN MIJN COLLEGA'S.

Dilan van Son
Dilan van Son
Interim Finance Professional
Bekijk Dilan's profiel
Desmond Forsthövel
Desmond Forsthövel
Interim Finance Professional
Bekijk Desmond's profiel
Niels  de Kok
Niels de Kok
Interim Finance Professional
Bekijk Niels 's profiel
Jij hier binnenkort?
Jij hier binnenkort?
Interim Finance Professional
Bekijk Jij hier binnenkort?'s profiel