Niels de Kok

ONDERBOUWER.

Niels is momenteel beschikbaar voor een nieuwe opdracht.

Niels heeft begin juli 2018 zijn Bachelor Finance & Control in ontvangst mogen nemen op Avans Hogeschool. Zijn afstudeerstage bij BOM was het succesvolle sluitstuk van zijn periode als student. Per 1 september is hij bij ons in dienst gekomen als startende Interim Finance Professional. Per diezelfde maand september is hij ook gestart als interim financieel medewerker bij Curver Benelux in Rijen.

Niels blinkt uit in de precisie waarmee hij te werk gaat. Hij zoekt alles graag tot de bodem uit, waardoor hij vrijwel altijd zijn gedane werk goed weet te onderbouwen. Naast het feit dat hij precies is in zijn werk, gebruikt hij deze precisie in zijn vrije tijd ook graag tijdens een potje FIFA of een vriendschappelijk potje voetbal op de lokale velden in Yerseke. En als het even kan praat hij hier graag analytisch over na met vrienden onder het genot van een potje bier.

Oud-collegae omschrijven Niels als een goedgemotiveerde, betrokken, leergierige en bovendien vriendelijke collega die zijn werk graag doet en ook graag goed doet. Het feit dat hij goed met SAP overweg kan en een cursus BHV op zak heeft is allerminst mooi meegenomen.

Meer weten over Niels? Bekijk zijn CV.

ENKELE VAN MIJN COLLEGA'S.

Otto Krijnen
Otto Krijnen
Managing Partner
Bekijk Otto's profiel
Laurens  Wauters
Laurens Wauters
Business Consultant
Bekijk Laurens 's profiel
Jij hier binnenkort?
Jij hier binnenkort?
Interim Finance Professional
Bekijk Jij hier binnenkort?'s profiel
Florence  van den Diepstraten
Florence van den Diepstraten
Interim Finance Professional
Bekijk Florence 's profiel