Nicky Vermaas

AANSLUITER.

Nicky is per 1 april 2019 gestart als Interim Finance Professional bij Bluefin en voor een interim opdracht gestart bij Alphabet in Breda.

Na een opleiding als assistent-accountant, gevolgd door een opleiding bedrijfseconomie, de cursussen ‘International Certification of Digital Literacy’, ‘Peertutoring voor propedeusestudenten’ en Bedrijfshulpverlening, gecombineerd met eerdere ervaringen als assistent accountant bij verschillende bedrijven, is Nicky nu echt toe aan het uitvoeren van opdrachten binnen het vakgebied finance & control bij opdrachtgevers van Bluefin!

Die hele mond vol aan ervaring al op jonge leeftijd heeft Nicky te danken aan zijn mentaliteit. Hij gaat nieuwe uitdagingen nooit uit de weg en neemt het woord ‘nee’ niet graag in de mond. Hierdoor neemt hij soms wel wat te veel hooi op z’n vork, wat hij zelf benoemt als een mindere eigenschap. Wel komt Nicky altijd zijn afspraken na, dus zorgt hij ervoor dat het beloofde hooi ook op plaats van bestemming komt. Betrouwbaarheid is dan ook een speerpunt van Nicky.

Vrienden, familie en oud-collegae vinden Nicky respectievelijk een gezellige vriend, een familielid dat altijd voor hen klaarstaat en een collegae waar je van op aan kunt. Uitspraken die die betrouwbaarheid van hem nog eens benadrukken. Verder is hij makkelijk in de omgang; en dat geldt voor de omgang met iedereen, van vrienden en collegae tot werkgevers en klanten.

 

Meer weten over Nicky? Ga voor zijn volledige achtergrond naar zijn CV of zijn LinkedIn profiel.

ENKELE VAN MIJN COLLEGA'S.

King Au-Yeung
King Au-Yeung
Interim Finance Professional
Bekijk King's profiel
Niels  de Kok
Niels de Kok
Interim Finance Professional
Bekijk Niels 's profiel
Mark van Es
Mark van Es
Interim Finance Professional
Bekijk Mark's profiel
Jelmer Akkermans
Jelmer Akkermans
Interim Finance Professional
Bekijk Jelmer's profiel