Max Velenturf

Corporate Recruiter

Sociaal, enthousiast, verbinder. Max heeft zijn Bachelor Psychologie behaald aan de Open Universiteit en is zich sindsdien blijven ontwikkelen op het gebied van het bouwen van teams, het bepalen van arbeidsculturen en het vinden van de juiste mensen voor in die teams en culturen.

maxvelenturfcorporaterecruiterbluefin

De ervaring heeft oud-collegae van Max geleerd dat hij je in een 1-op-1-gesprek snel op je gemak kan laten voelen en dat dat gesprek zich dan vaak ontwikkeld tot een echt goed gesprek. Dat komt niet in de laatste plaats door Max’ aanstekelijke enthousiasme.

 

Zo goed als hij is in gesprekken, in het bouwen van teams en het sturen van bedrijfsculturen, zo slecht is hij in timmeren – hebben wij ons laten vertellen. In zijn vrije tijd zit hij dan ook liever op de racefiets om in beweging te blijven of op het terras om te genieten van een hapje en een drankje met vrienden. Wat hij eigenlijk écht het allerliefst doet? Zelf in de keuken staan om een heerlijke pot eten te koken. De Italiaanse keuken is een favoriet, wat ook in lijn ligt met het feit dat hij Italiaans aan het leren is. 

 

Ben jij op zoek naar een team en cultuur waar jij écht in past? Dan moet je in contact komen met de enthousiaste verbinder die Max is. Heb je gewoon zin in een goed gesprek? Ook dan kun je Max bellen.

laurenswautersbusinessconsultantbluefinuit

Vragen? Laurens helpt je graag verder!