Mathijs Bertens

Mathijs is per 01 september beschikbaar voor een nieuwe opdracht. 

Hij ambieert al sinds lange tijd een werkzaam leven in Finance. Zo is hij op 16-jarige leeftijd gestart op het Koning Willem I College, waar hij zij diploma voor Bedrijfsadministratie niveau 4 heeft gedaan. Vervolgens heeft hij dat diploma gebruikt om door te stromen en zijn Bachelor Finance & Control te behalen op Avans Hogeschool. 

Bekijk hier zijn CV

Met de ervaring op de administratie als stagiaire bij Hoppenbrouwers Techniek en een afstudeerstage bij BSI Verwarmt in combinatie met zijn leergierigheid, collegialiteit en wil om hard te werken, is Mathijs meer dan klaar om aan de slag te gaan als interimmer.

Voetballen, voetbal kijken in een stadion of voetbal kijken op tv, daar kun je Mathijs in principe altijd voor wakker maken. En als hij geen normaal voetbal kijkt of speelt, dan bestaat de kans dat hij aan het zaalvoetballen is. We durven te stellen dat Mathijs voetbal best wel leuk vindt. Naast voetbal, houdt hij er ook van om gezellig met vrienden een biertje te nuttigen en te ouwehoeren. Bij zijn vrienden staat hij bekend als de gezelligheid zelve en de persoon die altijd in is voor een grap en ook graag van de partij is bij spontane acties en tripjes. En als het iets serieuzer wordt, wordt hij gezien als de sociale jongen met een luisterend oor.

Mathijs is een doorzetter. Mathijs is positief. Mathijs is collegiaal, behulpzaam en geordend.

We durven te stellen dat Mathijs een upgrade is voor iedere Finance-afdeling. Wil je toch meer over hem weten? Check dan zijn LinkedIn profiel.

ENKELE VAN MIJN COLLEGA'S.

Mathijs  Bertens
Mathijs Bertens
Interim Finance Professional
Bekijk Mathijs 's profiel
Florence  van den Diepstraten
Florence van den Diepstraten
Interim Finance Professional
Bekijk Florence 's profiel
Boudewijn Jagers
Boudewijn Jagers
Interim Finance Professional
Bekijk Boudewijn's profiel
Otto Krijnen
Otto Krijnen
Managing Partner
Bekijk Otto's profiel