Mark van Es

Mark is na een aantal maanden reizen per direct beschikbaar om als Interim Finance Professional aan de slag te gaan.

Met zijn succesvol afgeronde studie Accountancy op Avans Hogeschool in Breda, zijn ervaring als stagiaire bij verschillende bedrijven op het gebied van Accountancy en zijn vrijwilligerservaring als algemeen bestuurslid met oog voor de administratie binnen een vereniging kun je stellen dat Marks ervaring al op jonge leeftijd erg uiteenlopend is.

Meer weten over Mark? Bekijk dan hier zijn CV of LinkedIn profiel.

Mark waardeerde het in oud-collega’s vooral als ze hun afspraken nakwamen. Vice versa is hij zelf altijd gewaardeerd om zijn betrouwbaarheid en planmatige aanpak. Je weet dus wat je aan Mark hebt, maar hij weet door zijn leergierigheid en goede geheugen vaak nog extra positief te verrassen.

In zijn vrije tijd is hij graag actief bezig – in de vorm van zwemmen, bootcampen en hiken – en spendeert hij graag tijd met vrienden en familie – in de vorm van een drankje op het terras, een dagje naar het strand of lekker uit eten. Als het even kan doet hij dit soort leuke dingen het liefst op reis én in de zomerzon.

Met Mark haal je een serieuze, gemotiveerde en betrouwbare collega in huis die beschikt over een flinke dosis fiscale kennis en altijd klaarstaat voor zijn collegae.

ENKELE VAN MIJN COLLEGA'S.

Tom de Groot
Tom de Groot
Managing Partner
Bekijk Tom's profiel
Bart Marijnissen
Bart Marijnissen
Interim Finance Professional
Bekijk Bart's profiel
Mathijs  Bertens
Mathijs Bertens
Interim Finance Professional
Bekijk Mathijs 's profiel
Suzan Westenberg
Suzan Westenberg
Recruitment Consultant
Bekijk Suzan's profiel