Mark van Es

Mark is momenteel aan zijn eerste opdracht bezig bij van Dorp Installaties.

Met zijn succesvol afgeronde studie Accountancy op Avans Hogeschool in Breda, zijn ervaring als stagiaire bij verschillende bedrijven op het gebied van Accountancy en zijn vrijwilligerservaring als algemeen bestuurslid met oog voor de administratie binnen een vereniging kun je stellen dat Marks ervaring al op jonge leeftijd erg uiteenlopend is.

Meer weten over Mark? Bekijk dan hier zijn CV of LinkedIn profiel.

Mark waardeerde het in oud-collega’s vooral als ze hun afspraken nakwamen. Vice versa is hij zelf altijd gewaardeerd om zijn betrouwbaarheid en planmatige aanpak. Je weet dus wat je aan Mark hebt, maar hij weet door zijn leergierigheid en goede geheugen vaak nog extra positief te verrassen.

In zijn vrije tijd is hij graag actief bezig – in de vorm van zwemmen, bootcampen en hiken – en spendeert hij graag tijd met vrienden en familie – in de vorm van een drankje op het terras, een dagje naar het strand of lekker uit eten. Als het even kan doet hij dit soort leuke dingen het liefst op reis én in de zomerzon.

Met Mark haal je een serieuze, gemotiveerde en betrouwbare collega in huis die beschikt over een flinke dosis fiscale kennis en altijd klaarstaat voor zijn collegae.

ENKELE VAN MIJN COLLEGA'S.

Laurens  Wauters
Laurens Wauters
Business Consultant
Bekijk Laurens 's profiel
Jules Van der Werf
Jules Van der Werf
Managing Partner
Bekijk Jules' profiel
Theo van Kerkhof
Theo van Kerkhof
Interim Finance Professional
Bekijk Theo's profiel
Sjoerd  van Oirschot
Sjoerd van Oirschot
Interim Finance Professional
Bekijk Sjoerd 's profiel