Leeteke Ghering

Leeteke is actief als interim financieel medewerker bij Saval in Breda.

Als afgestudeerd bedrijfseconoom is Leeteke haar loopbaan gestart bij Bluefin en vond ze onmiddellijk een eerste opdrachtgever in Thermaflex.

Bekijk hier haar cv.

Meer weten over Leeteke?


Na twee relevante stages op financieel vlak heeft ze besloten zich verder te willen ontwikkelen in het financiële werkveld. Als Interim Finance Professional gaat zij een versneld ontwikkeltraject in door bij meerdere opdrachtgevers in de keuken te kijken. 

In haar vrije tijd is Leeteke veel op het hockeyveld, soms in een gezellige bar, en regelmatig in de keuken te vinden. Dat komt omdat ze gek is op hockey, graag bijkletst met vriendinnen onder het genot van een drankje en een gematigde voorliefde heeft voor kokkerellen. Ze is goed in het opzoeken van de gezelligheid, wat er meteen voor zorgt dat ze minder goed is in het inplannen van rustmomenten in haar vrije tijd.

Een bezige bij is ze ook op werkgebied. Ze pakt dingen gemakkelijk op en gaat zelfstandig en zelfsturend te werk. Waar mogelijk spart ze met collegae en indien nodig staat ze voor anderen klaar, waardoor ze door oud-collegae gezien wordt als – net als door haar teamgenoten bij hockey – een echte teamplayer.

Als klap op de spreekwoordelijke hockeystick is Leeteke enthousiast, leergierig, staat ze open voor nieuwe ideeën en heeft ze altijd het beste voor met haar collegae en het bedrijf waarvoor ze werkt.

 

ENKELE VAN MIJN COLLEGA'S.

Tom de Groot
Tom de Groot
Managing Partner
Bekijk Tom's profiel
Bas Kruize
Bas Kruize
Interim Finance Professional
Bekijk Bas' profiel
Otto Krijnen
Otto Krijnen
Managing Partner
Bekijk Otto's profiel
Robin  Ruijter
Robin Ruijter
Interim Finance Professional
Bekijk Robin 's profiel