Kirsten de Vilder

Recruiter

Ambitieus, behulpzaam, empathisch. Met een Mbo-opleiding in Marketing & Communicatie én een HBO Bachelor in Social Work heeft Kirsten de nodige studiejaren doorlopen die ervoor gezorgd hebben dat Kirsten zowel communicatief als inlevend goed heeft ontwikkeld.

kirstendevilderrecruiterbluefinuit.png

Ze is een behulpzaam gevoelsmens met een luisterend oor en een toplaagje van doorzettingsvermogen en ambitie. Oftewel, met de hulp van Kirsten kun je erop rekenen dat jouw vraag – of die nu gaat over een volgende stap in jouw carrière, over het vullen van een vacature of gewoon over het weer van morgen – op een gedegen manier beantwoord wordt.

 

Kirsten is in haar vrije tijd nogal eens shoppend, op terras of in de kroeg te vinden met vriendinnen. Dat zijn dingen waar ze geen genoeg van kan krijgen. En om die bourgondische levensstijl een beetje tegenwicht te bieden is ze ook graag sportief actief. Ze is dan te vinden op de tennisbaan, op het hockeyveld of op haar hardloopschoenen.

 

Ben jij op zoek naar een empathische verbinder met een flinke dosis gedrevenheid die ervoor zorgt dat dingen écht geregeld worden? Zoek niet verder.

laurenswautersbusinessconsultantbluefinuit.png

Vragen? Laurens helpt je graag verder!