Kadir Catlak

Kadir heeft zojuist zijn opdracht als Interim Assistant Controller bij Magna Tyres in Waalwijk afgerond.

Met een MBO in Administratie, een Bachelor in Accountancy en een Postbachelor als Accountant- & Administratieconsulent waar hij in de afrondende fase zit, kun je stellen dat Kadir een groot deel van zijn volwassen leven toegewijd heeft aan kennisverschaffing op financieel gebied. Naast deze opleidingen, is hij ook al van jongvolwassenen af aan werkzaam als administratief medewerker, interne auditor stagiaire en assistent accountant bij respectievelijk AlleeWonen, RVO, Joanknecht en DRV Accountants & Adviseurs. Zijn oud-collegae en -leidinggevenden geven te kennen dat Kadir sociaal erg vaardig is en bovendien bijzonder goed weg weet met het gebruik van software-systemen.

Meer weten over Kadir? Bekijk dan zijn CV of zijn LinkedIn profiel.

Kadir vindt het zelf belangrijk dat hard werken en ‘dingen gedaan krijgen’ gepaard moet kunnen gaan met humor op de werkvloer. De mouwen opstropen als het moet. Lachen met de mensen om hem heen als het even kan.

In zijn vrije tijd probeert Kadir minimaal drie keer per week te sporten en doet hij daarnaast veel leuke dingen met vrienden en geliefden. Hij gaat graag met zijn vriendin een hapje eten, maar is ook altijd te porren voor een potje FIFA of Monopoly met vrienden. Deze vrienden omschrijven hem als een rustige, vrolijke en eerlijke vriend die zegt wat hij vindt en rechtvaardigheid hoog in het vaandel heeft staan. Het is mede dankzij dit eerlijke en oprechte karakter dat hij voor familieleden vaak gezien wordt als een sparringpartner. Kortom: je weet precies wat je aan Kadir hebt.

Hij past zich gemakkelijk aan, aan een nieuwe omgeving, denkt na voordat hij roept en zoekt iets goed uit voordat hij handelt. Dat gecombineerd met zijn oprechte karakter maakt van hem een betrouwbare man op iedere financiële afdeling. Voeg daar wat gevoel voor humor en een gouden glimlach aan toe en je weet dat je met Kadir een fijne collega binnen haalt.

ENKELE VAN MIJN COLLEGA'S.

Tom de Groot
Tom de Groot
Managing Partner
Bekijk Tom's profiel
Boudewijn Jagers
Boudewijn Jagers
Interim Finance Professional
Bekijk Boudewijn's profiel
Florence  van den Diepstraten
Florence van den Diepstraten
Interim Finance Professional
Bekijk Florence 's profiel
Bart Marijnissen
Bart Marijnissen
Interim Finance Professional
Bekijk Bart's profiel