Kadir Catlak

Kadir is momenteel aan de slag als Interim Assistant Controller bij Magna Tyres in Waalwijk.

Met een MBO in Administratie, een Bachelor in Accountancy en een Postbachelor als Accountant- & Administratieconsulent waar hij in de afrondende fase zit, kun je stellen dat Kadir een groot deel van zijn volwassen leven toegewijd heeft aan kennisverschaffing op financieel gebied. Naast deze opleidingen, is hij ook al van jongvolwassenen af aan werkzaam als administratief medewerker, interne auditor stagiaire en assistent accountant bij respectievelijk AlleeWonen, RVO, Joanknecht en DRV Accountants & Adviseurs. Zijn oud-collegae en -leidinggevenden geven te kennen dat Kadir sociaal erg vaardig is en bovendien bijzonder goed weg weet met het gebruik van software-systemen.

Meer weten over Kadir? Bekijk dan zijn CV of zijn LinkedIn profiel.

Kadir vindt het zelf belangrijk dat hard werken en ‘dingen gedaan krijgen’ gepaard moet kunnen gaan met humor op de werkvloer. De mouwen opstropen als het moet. Lachen met de mensen om hem heen als het even kan.

In zijn vrije tijd probeert Kadir minimaal drie keer per week te sporten en doet hij daarnaast veel leuke dingen met vrienden en geliefden. Hij gaat graag met zijn vriendin een hapje eten, maar is ook altijd te porren voor een potje FIFA of Monopoly met vrienden. Deze vrienden omschrijven hem als een rustige, vrolijke en eerlijke vriend die zegt wat hij vindt en rechtvaardigheid hoog in het vaandel heeft staan. Het is mede dankzij dit eerlijke en oprechte karakter dat hij voor familieleden vaak gezien wordt als een sparringpartner. Kortom: je weet precies wat je aan Kadir hebt.

Hij past zich gemakkelijk aan, aan een nieuwe omgeving, denkt na voordat hij roept en zoekt iets goed uit voordat hij handelt. Dat gecombineerd met zijn oprechte karakter maakt van hem een betrouwbare man op iedere financiële afdeling. Voeg daar wat gevoel voor humor en een gouden glimlach aan toe en je weet dat je met Kadir een fijne collega binnen haalt.

ENKELE VAN MIJN COLLEGA'S.

Kadir  Catlak
Kadir Catlak
Interim Finance Professional
Bekijk Kadir 's profiel
Leeteke Ghering
Leeteke Ghering
Interim Finance Professional
Bekijk Leeteke's profiel
Nicky Vermaas
Nicky Vermaas
Interim Finance Professional
Bekijk Nicky's profiel
Tom de Groot
Tom de Groot
Managing Partner
Bekijk Tom's profiel