Juliette Kock

Recruiter

Empathisch, leergierig, harde werker. Dat Juliette kan communiceren heeft ze enerzijds te danken aan de HBO-studie Communicatie die ze heeft afgerond aan Avans Hogeschool in Breda, en anderzijds aan de aard van het beestje: ze is sociaal ingesteld.

juliettekockrecruiterbluefinuiti

Naast sociaal is Juliette ook erg zorgzaam en heeft ze altijd een luisterend oor te bieden aan de mensen om haar heen. Of dat nu gaat over vrienden, familie of collegae.

 

In haar vrije tijd onderneemt ze graag iets gezelligs met vrienden en familie. Heerlijk eten met goed gezelschap is een van haar favoriete bezigheden. Dat genieten in gezelschap wisselt ze af met ontspanning door middel van het lezen van een goed boek of een rustgevende wandeling. Sporten in de sportschool doet ze – vindt ze zelf – te weinig, maar daar komt verandering in!

 

In haar werken is ze erg oplossingsgericht en heeft ze er een handje van om de oplossing te vinden met behulp van originele ideeën. Dat maakt van Juliette de ideale dame die jou helpt in je zoektocht, of je nu een sprong wil maken op je carrière pad, óf je wil juist een hele nieuwe uitdaging aangaan. Juliette helpt je in jouw zoektocht.

laurenswautersbusinessconsultantbluefinuit

Vragen? Laurens helpt je graag verder!