Jonathan van der Hoeven

Jonathan is momenteel aan de slag als Interim Assistant Controller bij Supertape in Etten-Leur. 

Hij is per 1 november 2018 gestart bij Bluefin als Interim Finance Professional. Tijdens zijn studie heeft hij bij een administratiekantoor relevante werkervaring opgedaan en inmiddels heeft hij als Interim Finance Professional drie mooie opdrachten succesvol afgerond. 

Jonathan voetbalt graag een vriendschappelijke pot met zijn vrienden, en loopt daarnaast hard en doet aan CrossFit om fit te blijven. Volgens Jonathan zelf is hij goed in het spelen van bordspellen: ‘Dit komt niet altijd naar voren aan het einde van het spel, maar ik ben er wel goed in’, aldus Jonathan. Onze conclusie hierover is dat hij andere dus laat winnen, wat zijn onzelfzuchtigheid puntgaaf tentoonspreidt. Verder vindt hij zichzelf slecht in zingen en dansen en doet dit niet erg graag. Onze conclusie hierover is dat we blij zijn dat we hier niet over kunnen oordelen.

We hebben zijn voormalige collegae gevraagd wat ze van hem vinden. Zij gaven aan dat Jonathan een fijne persoonlijkheid heeft en daardoor als een zeer gewaardeerde collega gezien wordt. Zijn meest positieve, zakelijke pluspunt is zijn diversiteit – de snelheid waarmee hij zich aanpast aan onbekende omgevingen zorgt ervoor dat hij op verschillende vlakken vlot de potentiële pijnpunten weet te traceren.

Jonathan is enthousiast, betrokken en optimistisch. Hij is snel thuis in een nieuwe omgeving en kan goed omgaan met mensen van verschillende (internationale) niveaus. Hij heeft een brede belangstelling en zet nieuwe kennis graag in op opdracht. 

Meer weten over Jonathan? Bekijk hier zijn actuele CV of ga naar zijn LinkedIn profiel.

ENKELE VAN MIJN COLLEGA'S.

Jij hier binnenkort?
Jij hier binnenkort?
Interim Finance Professional
Bekijk Jij hier binnenkort?'s profiel
Dilan van Son
Dilan van Son
Interim Finance Professional
Bekijk Dilan's profiel
Stan Lindelauf
Stan Lindelauf
Interim Finance Professional
Bekijk Stan's profiel
Bas Kruize
Bas Kruize
Interim Finance Professional
Bekijk Bas' profiel