Jeroen Jansen

RUSTBRENGER.

Jeroen is per 6 mei beschikbaar na zijn laatste opdracht als Interim Commercial Controller bij Keter. Hij is een ervaren Interim Finance Professional die na verhuizing naar Brabant weer gekozen heeft voor het interimvak. 

Bekijk hier zijn CV.

Meer weten over Jeroen?


Met succesvol afgeronde opdrachten op gebied van accounting, reporting, consolidatie en controlling bij een keur aan gerenommeerde bedrijven, is hij breed inzetbaar en brengt hij veel relevante werkervaring met zich mee.   

In zijn vrije tijd onderneemt Jeroen graag uiteenlopende uitstapjes met zijn gezin. Het bos in voor een wandeling, naar musea, op bezoek bij kastelen of een dagje naar een pretpark; Jeroen en zijn gezin zitten niet graag stil. Wij verwachten dat Jeroens gezin blij met hem is, aangezien hij naast een sporadische Formule 1 wedstrijd, vooral ook graag kijkt naar 24-Kitchen, om de opgedane kookvaardigheden vervolgens zelf in de keuken uit te proberen.

Mocht het je nog niet zijn opgevallen, Jeroen is fit. Zijn liefde voor sport, om specifiek te zijn, zijn liefde voor mountainbiken, hardlopen en Krav Maga, maken van Jeroen een van de fittere Interim Finance Professionals van de lage landen. En fit is hij zowel in lichaam als in geest.

Hij heeft gewerkt bij grote partijen als Friesland Campina, Danone en Jumbo, maar is ook actief geweest binnen het groot-MKB – en zo’n beetje alles wat daar tussenin zit. Wat zijn vorige opdrachtgevers gemeen hebben; Jeroen staat er bekend als een gezellige en integere collega. Als doorgewinterde interimmer zorgt hij bovendien voor een baken van rust en betrouwbaarheid op de afdeling.

Hij verschaft zichzelf snel overzicht en inzicht in processen, waarna hij graag meters maakt en zijn ervaring inzet om structurele verbeteringen door te voeren.

Nog dieper duiken in de achtergrond van Jeroen? Kijk dan op zijn LinkedIn profiel. 

ENKELE VAN MIJN COLLEGA'S.

Boudewijn Jagers
Boudewijn Jagers
Interim Finance Professional
Bekijk Boudewijn's profiel
Laurens  Wauters
Laurens Wauters
Business Consultant
Bekijk Laurens 's profiel
Tom de Groot
Tom de Groot
Managing Partner
Bekijk Tom's profiel
Florence  van den Diepstraten
Florence van den Diepstraten
Interim Finance Professional
Bekijk Florence 's profiel