Jeroen Jansen

RUSTBRENGER.

Jeroen komt per 20 juni beschikbaar voor een nieuwe interim opdracht.

Hij heeft bij veel verschillende bedrijven in controlling posities gewerkt en geniet van het werk als interim finance professional. 

Bekijk hier zijn CV.

Meer weten over Jeroen?


Met succesvol afgeronde opdrachten op gebied van accounting, reporting, consolidatie en controlling bij een keur aan gerenommeerde bedrijven, is hij breed inzetbaar en brengt hij veel relevante werkervaring met zich mee.   

In zijn vrije tijd onderneemt Jeroen graag uiteenlopende uitstapjes met zijn gezin. Het bos in voor een wandeling, naar musea, op bezoek bij kastelen of een dagje naar een pretpark; Jeroen en zijn gezin zitten niet graag stil. Wij verwachten dat Jeroens gezin blij met hem is, aangezien hij naast een sporadische Formule 1 wedstrijd, vooral ook graag kijkt naar 24-Kitchen, om de opgedane kookvaardigheden vervolgens zelf in de keuken uit te proberen.

Mocht het je nog niet zijn opgevallen, Jeroen is fit. Zijn liefde voor sport, om specifiek te zijn, zijn liefde voor mountainbiken, hardlopen en Krav Maga, maken van Jeroen een van de fittere Interim Finance Professionals van de lage landen. En fit is hij zowel in lichaam als in geest.

Hij heeft gewerkt bij grote partijen als Friesland Campina, Danone en Jumbo, maar is ook actief geweest binnen het groot-MKB – en zo’n beetje alles wat daar tussenin zit. Wat zijn vorige opdrachtgevers gemeen hebben; Jeroen staat er bekend als een gezellige en integere collega. Als doorgewinterde interimmer zorgt hij bovendien voor een baken van rust en betrouwbaarheid op de afdeling.

Hij verschaft zichzelf snel overzicht en inzicht in processen, waarna hij graag meters maakt en zijn ervaring inzet om structurele verbeteringen door te voeren.

Nog dieper duiken in de achtergrond van Jeroen? Kijk dan op zijn LinkedIn profiel. 

ENKELE VAN MIJN COLLEGA'S.

Thomas Dekker
Thomas Dekker
Interim Finance Professional
Bekijk Thomas' profiel
Bram de Meijer
Bram de Meijer
Interim Finance Professional
Bekijk Bram's profiel
Quinten Willems
Quinten Willems
Interim Finance Professional
Bekijk Quinten's profiel
Meray Demirci
Meray Demirci
Recruitment Consultant
Bekijk Meray's profiel