Jelmer Akkermans

Jelmer is momenteel beschikbaar voor een nieuwe opdracht.

Een Bachelor of Finance & Control bij Avans Hogeschool, een Minor in Controlling & Financial Advising bij HZ University, een stage bij DRV Accountants & Adviseurs en werkervaring als junior assistent accountant bij WKG Groep én als assistent accountant bij Van de Kar & Veraart Accountants; dát is de opleidings- en ervaringsweg die Jelmer heeft afgelegd voor hij besloot om als interimmer bij Bluefin aan de slag te gaan. 

Naast uitblinken als financial, houdt Jelmer zich in zijn vrije tijd graag bezig met sport. Zo voetbalt hij in het weekeinde in het eerste elftal van zijn club en is hij in een winterse week graag skiënd of snowboardend op de piste te vinden. Verder is Jelmer volgens zijn vrienden en familie gezellig en makkelijk in de omgang, én staat hij altijd klaar voor de mensen om hem heen, wat tekenend is voor zijn karakter.

Oud-collegae en -werkgevers prijzen Jelmer om de proactieve, meedenkende en waar nodig adviserende rol die hij aanneemt in zijn werk. Hij is niet iemand die achterover gaat zitten wachten tot de zon op komt, maar hij verslaat liever dag en douw met zijn productiviteit die gevoerd wordt door ambitie. Logischerwijs is zijn valkuil ‘te veel hooi op zijn vork nemen’ en zijn allergie ‘het werken met ongemotiveerde mensen’.

Dit is wat je volgens Jelmer zelf in huis haalt als je hem aanneemt: ‘Een enthousiaste finance professional met enkele jaren werkervaring binnen accountancy, die houdt van nieuwe uitdagingen en op zoek is naar een dynamische werkomgeving waarin hij zowel van toegevoegde waarde kan zijn, als zichzelf verder kan ontwikkelen.’

Wij denken dat je niet verder moet zoeken, maar je kunt altijd nog even een kijkje nemen op zijn LinkedIn-profiel of zijn CV

ENKELE VAN MIJN COLLEGA'S.

Bas Kruize
Bas Kruize
Interim Finance Professional
Bekijk Bas' profiel
Sjoerd  van Oirschot
Sjoerd van Oirschot
Interim Finance Professional
Bekijk Sjoerd 's profiel
Robin  Ruijter
Robin Ruijter
Interim Finance Professional
Bekijk Robin 's profiel
Remco Martens
Remco Martens
Interim Finance Professional
Bekijk Remco's profiel