Jean-Michel Stroek

Interim Finance Professional

Sociaal, leergierig, ondernemend. Met zijn opleiding Finance & Control heeft Jean-Michel zich gedegen weten voor te bereiden op het werkende leven. Zijn leergierige aard wordt gevoed door zijn allergie voor dingen die hij niet begrijpt.

jean michelstroekinterimfinanceprofessionalbluefinuit

Hij wil weten hoe het werkt en hij heeft in zijn studietijd die leergierigheid dan ook de volledige ruimte gegeven. Daarnaast is hij volgens oud-collegae altijd erg secuur te werk gegaan, waardoor hij nooit onnodige fouten maakte. Die twee eigenschappen én zijn vermogen om snel sociale contacten te leggen, zijn eigenschappen die hij zeker ook mee zal nemen naar de financiële afdelingen van zijn toekomstige opdrachtgevers.

 

Op doordeweekse avonden is Jean-Michel iedere vrijwel altijd aan het bewegen. Is het niet op het veld tijdens een voetbaltraining, dan is het wel in de gym tijdens een bokstraining. Fit blijven is belangrijk voor Jean-Michel. Verder besteed hij zijn overige vrije tijd uiteenlopend. Dat kan in de vorm van een avondje languit op de bank om lekker te gamen, tot aan eropuit gaan, iets te ondernemen met vrienden om vervolgens lekker met z’n alleen uiteten te gaan.

 

Ben jij op zoek naar een sociale, leergierige én ondernemende schakel voor jouw financiële afdeling? Dan hoef je niet verder te zoeken.

laurenswautersbusinessconsultantbluefinuit

Vragen? Laurens helpt je graag verder!