Jasinka Rassat

DOORZETTER.

Jasinka is momenteel actief als interim financial bij TEAM Industrial in Vlissingen.

Jasinka heeft ruime ervaring als het gaat om accounting activiteiten voor verschillende Europese landen. Ze weet de vertaalslag te maken van local GAAP naar USGAAP en heeft ervaring met SOx en local requirements. Prettig in de communicatie en met haar ervaring zeer goed in staat zowel zelfstandig als in teamverband te excelleren. 

In haar vrije tijd is ze net zo veelzijdig als in haar werkervaring. Ze reist graag, rijdt graag motor, gaat graag uit eten, golft graag en gaat om fit te blijven (graag) naar de sportschool. Het ‘ontdekken van het nieuwe’ staat in haar hobby’s centraal. Volgens vrienden en familie zijn haar loyaliteit, haar gevoel voor humor en haar directheid de karaktertrekken die Jasinka maken tot wie ze is.

Volgens oud-collegae bijt ze zich vast in problemen of uitdagingen totdat er een oplossing gevonden is. Iets wat soms nog weleens onhandig kan zijn, als er bijvoorbeeld geen oplossing te vinden is. Haar instelling luidt dan ook: ‘Just get the Job done’, en als ze jou nodig heeft om die job done te krijgen, dan zorgt haar directe en heldere manier van communiceren ervoor dat je dit te weten komt. Ook weet je hierdoor altijd precies wat je aan haar hebt.

Een veelzijdige powervrouw met verstand van zaken en hart voor de zaak.

Meer weten over Jasinka? Bekijk hier haar hele CV of neem een kijkje op haar LinkedIn profiel.

ENKELE VAN MIJN COLLEGA'S.

Robin  Ruijter
Robin Ruijter
Interim Finance Professional
Bekijk Robin 's profiel
Boudewijn Jagers
Boudewijn Jagers
Interim Finance Professional
Bekijk Boudewijn's profiel
Niels  de Kok
Niels de Kok
Interim Finance Professional
Bekijk Niels 's profiel
Jij hier binnenkort?
Jij hier binnenkort?
Interim Finance Professional
Bekijk Jij hier binnenkort?'s profiel