Hans Wassing

Momenteel is Hans actief als senior accountant bij Aggreko in Klundert.

Hans is zijn carrière gestart in de accountancy waardoor hij een stevige basis als financial heeft. Hij is sterk op het doorzien van processen en gaat altijd op zoek naar beter inzicht om nog meer controle op het proces te krijgen. Hands-on, denkt niet in problemen maar komt met oplossingen, vaak gebruikmakend van IT-systemen.

Het zeldzame aan Hans is dat hij zichzelf het liefst weg automatiseert. Hij heeft met dank aan zijn IT-kennis menig rapportage vereenvoudigd en versneld. Daarnaast is hij iemand die niet bang is om de vloer op te gaan en bijvoorbeeld in overleg te treden met de lijn om zaken gedaan te krijgen. 

Eerlijk, recht door zee, betrouwbaar, positief en behulpzaam. Dit zijn karakteristieken die boven kwamen drijven vanuit zowel familie, vrienden als oud-collegae toen we hen vroegen wat ze van Hans vonden. Zijn karakter is zijn verlengstuk van zijn zakelijke prestaties en eigenlijk ook andersom. Het enige waar hij nog weleens voor moet waken is dat hij soms te recht door zee is, waardoor hij iemand voor het hoofd stoot. Maar, met zijn warme karakter lost hij dit dan vaak zelf weer op.

IT + Finance + betrouwbaarheid x behulpzaamheid = Hans Wassing.

Meer weten over Hans? Bekijk hier zijn CV of kijk op zijn LinkedIn profiel. 

ENKELE VAN MIJN COLLEGA'S.

Theun Oostvogels
Theun Oostvogels
Interim Finance Professional
Bekijk Theun's profiel
Tom de Groot
Tom de Groot
Managing Partner
Bekijk Tom's profiel
Niels  de Kok
Niels de Kok
Interim Finance Professional
Bekijk Niels 's profiel
Kadir  Catlak
Kadir Catlak
Interim Finance Professional
Bekijk Kadir 's profiel