Grace Dhaeze

Business Consultant

Empathisch, leergierig, harde werker. Grace heeft met haar opleiding Commerciële Economie op Avans in Breda genoeg opleidingssporen verdiend om aan de slag gegaan als Recruiter binnen Bluefin. Inmiddels heeft ze de stap naar Business Consultant gemaakt. Volgens oud-collegae is ze een harde werker en volgens familie is ze een sociaal vaardig persoon met veel empathie.

gracedhaezerecruiterbluefinuit2

Tel je die werkethos en haar social skills op bij haar commerciële inzicht voor het bedrijfsleven én een altijd aanwezige leergierigheid, dan kom je hoogstwaarschijnlijk tot de conclusie dat Grace de aangewezen partner is voor het vinden van de juiste match tussen bedrijf en kandidaat.  

 

Grace is graag sportief actief in de vorm van fitness-sessies en bootcamps. Naast sporten, vindt ze het ook heerlijk om op de spreekwoordelijke lauweren te rusten door haar vrije tijd door te brengen met vrienden. Voor een lekker avondje uiteten, drankjes drinken in de stad of in de zomer dansjes doen op een festival is Grace altijd wel te porren. Het liefst nog op een zo spontaan mogelijke manier.

 

Grace is communicatief sterk, sociaal zeer vaardig en wordt er blij van om bedrijven en werknemers middels de juiste match gelukkig te maken.

laurenswautersbusinessconsultantbluefinuit

Vragen? Laurens helpt je graag verder!