Gijs Cooijmans

Managing Recruiter

Gijs helpt ons bij de zoektocht naar bedrijven met hun culturen aan de ene kant, en personen hun karakters en competenties aan de andere kant. Alles om te zorgen dat we bij Bluefin ‘always a good catch’ kunnen creëren.

gijscooijmansmanagingrecruiterbluefin

Meer weten over Gijs?

Gijs blinkt uit in zijn doorzettingsvermogen tot het vinden van de juiste oplossingen voor (al dan niet personele) vraagstukken. Hier zet hij zich graag voor de volle 100% voor in. Daar staat tegenover dat hij er niet zo goed tegen kan als anderen die drive niet hebben, maar gelukkig werkt de houding van Gijs aanstekelijk, waardoor dit in het team waarin hij actief is niet vaak voorkomt. Hoe moeilijk sommige vraagstukken ook lijken, met de ogen gericht op het einddoel en een flinke bak positiviteit weet Gijs vrijwel altijd zijn doelen te bereiken. Buiten die gedrevenheid, is Gijs ook de teamplayer die gezelligheid brengt in een team; en daar zijn we bij Bluefin ook erg blij mee.

Gezelligheid vindt Gijs ook zijn vrije tijd belangrijk. Je kunt hem doorgaans op het terras tegenkomen met vrienden, maar ook bij vrienden thuis is hij een gangmaker. Ook sporten is bij Gijs onderdeel van die gezelligheid. Dat is te merken aan het feit dat voetballen in een vriendenteam, kitesurfen als de omstandigheden het toelaten en zo’n drie keer per week een balletje slaan op de tennisbaan in zijn agenda terug te vinden zijn. De twee aspecten – gezelligheid en fit blijven – combineert hij het liefst door op een zondag te voetballen, waarna de overwinning gevierd mag worden met een pilsje. De ideale combinatie.

Benieuwd wat Gijs voor je kan betekenen? Benieuwd wat zijn netwerk voor je kan betekenen? Benieuwd of hij jouw personele vraagstukken op kan lossen? Of gewoon zin in een enthousiasmerend gesprek onder het genot van een kop koffie?

Aarzel geen moment en neem contact met hem op.

laurenswautersbusinessconsultantbluefinuit

Vragen? Laurens helpt je graag verder!