Freek Klerx

Freek is momenteel actief als business controller bij Supertape in Etten-Leur.

Freek is sterk met systemen, het opstellen van rapportages en het optimaliseren van processen. Als ervaren accountant/controller is hij inzetbaar voor het verzorgen van maand-, kwartaal- en jaarafsluitingen, het samenstellen van balansdossiers en het voeren van complexe (internationale) administraties. Freek bijt zich graag vast in zijn opdracht om pas los te laten als er uitmuntend werk geleverd is en de processen op rolletjes lopen.

Door voorgaande collegae wordt Freek omschreven als een fijne collega met een vlotte babbel en soms ietwat flauwe humor. Al kan het zijn dat hij die vlotte babbel en flauwe humor pas echt laat zien als hij de spreekwoordelijke kat uit de boom heeft gekeken. Is die kat uit de boom? Dan zie je hem waarschijnlijk graag weer op een volgende collegiale borrel of bedrijfsuitje terug.

Zijn doorzettingsvermogen en natuurlijke drang naar goede resultaten heeft hij zijn hele leven al. Dit kunnen zijn gezellige voetbalteamgenoten en serieuze CrossFit-coaches beamen. Dat voetballen doet hij graag. CrossFitten doet hij vooral om cross-fit te blijven voor de liefde van zijn leven en met de gedachte: hoe gezonder het lichaam, des te fitter de geest.

Freek realiseert tastbare en voortschrijdende verbeteringen voor zijn opdrachtgevers.

Daarnaast realiseert hij aangename en blijvende herinneringen voor zijn collegae.

Meer weten over Freek? Neem dan eens een kijkje op zijn LinkedIn-profiel.

ENKELE VAN MIJN COLLEGA'S.

Suzan Westenberg
Suzan Westenberg
Recruitment Consultant
Bekijk Suzan's profiel
Boudewijn Jagers
Boudewijn Jagers
Interim Finance Professional
Bekijk Boudewijn's profiel
Peter Anema
Peter Anema
Interim Finance Professional
Bekijk Peter's profiel
Freek Klerx
Freek Klerx
Interim Finance Professional
Bekijk Freek's profiel