Florence van den Diepstraten

Interim Finance Professional

Met haar HBO Bedrijfseconomie en Accountancy op zak startte Florence haar loopbaan bij Deloitte, waar ze meer dan acht jaar actief was als Financial Accountant. Vervolgens maakte ze de overstap naar Gemaco Global om daar zo’n vier jaar dienst te doen als Financial Controller. Na die twaalf jaar in vast dienstverband te hebben gewerkt, vond Florence het tijd voor meer afwisseling in haar werkzame leven. Mede daardoor is ze begin 2019 aan de slag gegaan als Interim Finance Professional vanuit Bluefin.

florenceipbluefin.png

Meer weten over Florence?

Stilzitten doet Florence ook in haar vrije tijd niet graag. Ze gaat liever golfen (omdat ze dat leuk vindt) of hardlopen (om fit te blijven). Als ze toch stilzit, dan is dat vaak aan een tafel met lekker eten, lekkere drankjes en fijne vrienden. Dat eten heeft ze dan overigens naar alle waarschijnlijkheid niet zelf bereid – aangezien ze volgens haarzelf niet bepaald een sterrenkok is.

Volgens vrienden is ze een bezige bij. Volgens familie is ze trouw, zorgzaam en behulpzaam. Volgens oud-collegae is ze een harde werker, gezellig in de omgang en erg betrokken. In het algemeen is terug te zien dat Florence met iedereen – man of vrouw, jong of oud, theoretisch of praktisch, hoog of laag in elke eventuele hiërarchie – goed overweg kan.

Ze zet in korte tijd een administratie naar haar hand, maakt er een efficiëntieslag en zorgt vervolgens, op basis van de juiste cijfers, voor scherpe analyses en heldere rapportages. Door haar open en eerlijke persoonlijkheid weet je precies wat je aan Florence hebt. Haar sociale karakter en haar van nature positieve drive zorgen ervoor dat ze dingen gedaan krijgt en resultaten boekt. Florence is de teamplayer die je miste voordat je haar had.

Meer weten over Florence? Bekijk haar CV of LinkedIn profiel.

laurenswautersbusinessconsultantbluefinuit.png

Vragen? Laurens helpt je graag verder!